Πολιτισμός

Game of Thrones: Έρχεται prequel για τον οίκο Targaryen

Game of Thrones: Έρχεται prequel για τον οίκο Targaryen
Game of Thrones: Το HBO αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά το prequel, αλλά αποφάσισε το θέμα του να είναι η ιστορία του οίκου Targaryen.

Game of Thrones: Πριν λίγους μήνες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς. Η φίλοι της σειράς είναι εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και θέλουν να δουν περισσότερα από τον κόσμο του Τζορτζ Μάρτιν. Μπορεί η βασική ιστορία να ολοκληρώθηκε, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε δει. Το HBO είχε ξακαθαρήσει ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν prequel σειρές.

Το αρχικό πλάνο ήταν να βγει μια σειρά που θα αφορούσε την “Μεγάλη νύχτα”, ωστόσο τα σχέδια μπήκαν στο συρτάρι. Αυτό απογοήτευσε πολλούς, αλλά ανταμείφθηκαν στην πορεία. Το HBO έκανε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει σειρά που θα παρουσιάζει την ιστορία του οίκου Targaryen. Το όνομα αυτής είναι “House of the Dragon” και βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood του George RR Martin, ενώ έχουμε στη διάθεση μας και το πρώτο πόστερ που φέρνει φυσικά πολύ σε Game Of Thrones.

Ακόμα είναι νωρίς για να γίνει κάποια εκτίμηση για το πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσει να προβάλλεται μέσα στο 2021. Η περίληψη του βιβλίου αναφέρει:  Τρεις αιώνες πριν από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στο Παιχνίδι του Στέμματος, οι Ταργκάρυεν και οι δράκοι τους εγκαταστάθηκαν στο Ντράγκονστοουν. Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια επική, μυθιστορηματική καταγραφή της ιστορίας του οίκου τους, διανθισμένης με δεκάδες ασπρόμαυρες απεικονίσεις του κορυφαίου εικονογράφου Doug Wheatley.

Η αφήγηση του χρονικού Φωτιά & Αίμα ξεκινά με τον θρυλικό Αίγκον τον Κατακτητή, δημιουργό του Σιδερένιου Θρόνου, και συνεχίζει με τις γενιές των Ταργκάρυεν που διαγωνίστηκαν για την κατοχή αυτής της εμβληματικής έδρας εξουσίας μέχρι τον εμφύλιο πόλεμο που λίγο έλειψε να αφανίσει τη δυναστεία τους.

Δείτε το σχετικό ποστ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments