Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [30/10/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [30/10/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (30/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (30/10/19).

  • κριός

Μπορεί να μην απολαμβάνεις μια σχέση που σε κοιτάζει κατάματα….αλλά αν θέλεις να κάνεις βήματα προς ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον, τότε η στάση και η αποφασιστικότητά σου, θα βοηθήσουν. Πάψε ν’ αμφιβάλλεις και προσπάθησε για πιο θετικές κατευθύνσεις. Η πρόοδος πιθανότατα δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα, αλλά να έχεις απόλυτη πίστη στην ικανότητά σου να προωθήσεις τη θετική αλλαγή. Ο ρομαντισμός θα προχωρήσει σταδιακά κι ευχάριστα…. αν τον οδηγήσεις ήρεμα. Αυτό σημαίνει να τον αντιμετωπίζεις, με τον σεβασμό που του αξίζει!

  • ταύρος

Η ικανότητά σου να εκφράζεις τα βαθιά σου συναισθήματα, αυξάνεται υπέροχα τώρα. Γι’ αυτό, άφησε το κύμα της θετικής ενέργειας να σε βοηθήσει να συνδυάσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, αποκαλύπτοντας στον εραστή σου την αγάπη σου. Μπορείς να μετατρέψεις οποιαδήποτε ρουτίνα στη σχέση σου, σε κάτι μαγικό μ’ ευκολία. Μην φοβάσαι να βρεις μια κατάλληλη διέξοδο για τα έντονα πάθη σου, γιατί σίγουρα το να τα κρύβεις…..δεν είναι απάντηση! Και ισχύει ιδιαίτερα τώρα!

  • δίδυμοι

Η πραγματικότητα με τις φαντασιώσεις στη σχέση σου, θα μπορούσαν να αλληλοσυνδεθούν αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μπορείς να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που το μυαλό και η καρδιά σου δημιουργούν, για να προωθήσεις τη γεμάτη ατζέντα σου. Μπορείς να κάνεις αισθητά βήματα προς την πρόοδο του δεσμού σου, χωρίς να θυσιάζεται τίποτα παθιασμένο στην πορεία. Να είσαι υπομονετική… και σύντομα θα δεις τα όνειρά σου να διαμορφώνονται, ακόμα κι αν φαίνεται να διαρκούν περισσότερο από ό, τι προτιμάς. Ο έρωτας έχει τη δική του ατζέντα….κι αυτό σου τονίζει τώρα το σύμπαν!

  • καρκίνος

Μην εκπλαγείς από την ευφράδεια και την έντονη γοητεία σου, αυτή τη στιγμή Θέλεις να έχεις σωστή επικοινωνία με το ταίρι σου, και σε υποστηρίζει το σύμπαν υπέροχα! Απόλαυσε το φλερτ ή εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να ανοιχτείς στο ταίρι σου. Οποιεσδήποτε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, έχουν πληθώρα παθιασμένων δυνατοτήτων! Γι’ αυτό, μη διστάσεις να εκφράσεις τον εαυτό σου!

  • λέων

Θα δεις πολλά πλεονεκτήματα στο να τηρείς πιο άνετα κάποιους κανόνες στη σχέση σου….όμως ο εραστής σου είναι πιο παραδοσιακός. Ίσως λοιπόν χρειαστεί να συνεργαστείτε και να βρείτε τη μέση οδό, ώστε να εξελιχθεί η σχέση σας. Να σκέφτεσαι δύο φορές πριν απορρίψεις κάποια ιδέα που σου ακούγεται παλιομοδίτικη. Μπορείς να πειραματιστείς στ’ όνομα της αγάπης χωρίς να παραβλέπεις ό,τι « δουλεύει» μέσα στη σχέση σου. Ακόμη κι αν πιστεύεις, πως χρειάζεται αναβάθμιση.

  • παρθένος

Ρομαντική εκπλήρωση και ικανοποίηση προσφέρονται αυτό το διάστημα και ίσως να μην χρειαστεί να ψάξεις σκληρά. Αν νιώθεις αισιόδοξη και θετική, αυτό θα φανεί και θα το δει ο εραστής σου. Αν ακολουθήσεις αυτή τη συμπεριφορά, τότε θα προσελκύσεις παρόμοια ενέργεια με τον τρόπο σου. Μια ανιδιοτελής πράξη σου, θα βοηθήσει να πετύχεις ορισμένα σημεία στη σχέση σου. Όσο πιο αυθεντικές είναι οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ σας, τόσο πιο ξεχωριστή θα είναι η σχέση σας.

  • ζυγός

Θα μαζευτούν πολλές ευθύνες σε άλλες περιοχές του κόσμου σου, αλλά η συναισθηματική σου ζωή δεν χρειάζεται να στερείται τη ρομαντική διασκέδαση. Η εξισορρόπηση της επαγγελματικής και της ερωτικής σου ζωής, μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε ευθύνη παρουσιαστεί στη ζωή σου. Να είσαι επιμελής και να ολοκληρώνεις τις απανταχού υποχρεώσεις σου, ώστε να έχεις χρόνο, για παθιασμένες αναζητήσεις!

  • σκορπιός

Αν νιώθεις πως είναι απαραίτητο να μιλήσεις για κάτι στον εραστή σου, τότε εξασφάλισε πως θα μιλήσεις με ηρεμία κι ευαισθησία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις λίγο πάθος στο μήνυμά σου, επειδή θέλεις να του δοθεί η απαραίτητη προσοχή. Να είσαι ειλικρινής και να μιλάς από τα βάθη της καρδιάς σου. Με τη σωστή αυθεντικότητα και φροντίδα, ο εραστής σου, θ’ ανταποκριθεί θετικά.

  • τοξότης

Οι σκέψεις σου θα φαίνονται τυχαίες ή χωρίς κατεύθυνση, καθώς η μια ρομαντική σου ιδέα, θ’ ακολουθεί την επόμενη. Ωστόσο, να είσαι υπομονετική με τον εαυτό σου… ειδικά αν αντιμετωπίζεις μια σειρά από φαντασιώσεις, που συνδυάζουν αρκετό πάθος αυτή τη στιγμή. Μην απορρίπτεις τις διαμαρτυρίες του μυαλού σου, αλλά μην προσπαθείς πάρα πολύ σκληρά να κρατηθείς προσγειωμένη. Η παθιασμένη σου ύπαρξη υπάρχει…. επειδή έχει κάτι υπέροχο να σου προσφέρει και να σε εμπνεύσει. Δώσε της την ευκαιρία να σου δείξει, τι έχει κατά νου!

  • αιγόκερως

Αν έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα, από τη στιγμή που έδειξες σε κάποιον τη δημιουργικότητά σου, τότε ο εραστής σου θα μπορούσε να δει από πρώτο χέρι πόσο ταλαντούχα ή πολυμήχανη είσαι. Άφησε τη φαντασία σου να βρει ιδέες για να ενισχύσει τη διασκέδαση στη σχέση σου. Μπορείς να αγγίξεις την καρδιά του εραστή σου, δημιουργώντας ρομαντικό κλίμα για ενδιαφέρουσες κι ερωτικές στιγμές!

  • υδροχόος

Θα μπορούσε να είναι το ερευνητικό μυαλό και η περίεργη φύση σου, που σε παροτρύνει να αποκτήσεις μια βαθύτερη κατανόηση στη σχέση σου τώρα. Επιθυμείς να κατανοήσεις το πάθος και τα οράματά σου, αλλά θα βρεις ότι είναι εύκολο να αποστασιοποιηθείς, όταν πρόκειται για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Η καθοδήγησή σου από την περίεργη φύση σου, μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες περιοχές του ρομαντικού σου κόσμου, και σ’ έναν πολύ πιο εμπνευσμένο, παθιασμένο σκοπό.

  • ιχθύες

Με επίκεντρο τις λεπτές πτυχές των καταστάσεων της ερωτικής σου ζωής, μπορείς να εντοπίσεις τις λαμπρές και έγκαιρες βελτιώσεις, που μπορούν να γίνουν. Ακόμα κι αν ο εραστής σου δεν ανταποκρίνεται θετικά σ’ αυτό που ελέγχεις, τα υψηλά σου πρότυπα θα μιλούν από μόνα τους. Θέλεις να μην επηρεάζονται από απογοητεύσεις, οι παθιασμένες επιθυμίες της καρδιάς σου! Προσέχοντας λοιπόν και την παραμικρή λεπτομέρεια, θα εξασφαλίσεις πως δε θα προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις ή περισπασμοί!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments