Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Πάγκο με Ξάνθη, μέσα με Μπάγερν Μονάχου

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Πάγκο με Ξάνθη, μέσα με Μπάγερν Μονάχου
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο μέσος του Ολυμπιακού ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, με τον Πέδρο Μάρτινς να τον προφυλάσσει με την Ξάνθη ρίχνοντας τον κανονικά στη μάχη με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Σύντομος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του 26χρονου μέσου, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε τον Έλληνα χαφ στα πλάνα του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα των «Ερυθρόλευκων» στην Ξάνθη. Ο Μπουχαλάκης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα ταξιδέψει κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ακρίτες, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να μη τον ρίξει άμεσα στη μάχη.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να ξεκινά από τον πάγκο στο παιχνίδι με την Ξάνθη προκειμένου να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του για το κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Μόναχο κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει έτοιμο τον παίκτη του για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ ταιριάζοντας τον στο κέντρο με τον Γκιγιέρμε. Αυτό το δίδυμο αποτελεί από το ξεκίνημα της σεζόν την βασική επιλογή του Πορτογάλου στα χαφ, δείχνοντας πως μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών έχει δημιουργηθεί ιδανική χημεία.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης από το ξεκίνημα της σεζόν κατέχει φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό. Μπορεί πολλές φορές να δέχεται τα πυρά των φίλων της ομάδας για τα όποια λάθη του στην μεσαία γραμμή, εντούτοις ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να τον έχει σταθερά στα πλάνα του. Μαζί με τον Γκιγιέρμε συνθέτουν ένα αξιόπιστο δίδυμο κάνοντας σωστά τη δουλειά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιθέσεις των «Ερυθρόλευκων» ξεκινούν από τα πόδια τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments