Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στο στόχαστρο της Λυών ο μέσος του Ολυμπιακού

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Στο στόχαστρο της Λυών ο μέσος του Ολυμπιακού
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο 26χρονος με την σταθερή του παρουσία στους "Ερυθρόλευκους" έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Μετά τον Κωνσταντίνο Τσιμίκας η Λυών φέρεται να σκέφτεται σοβαρά και την περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος αποτελεί ένα από τα “παιδιά” του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον εμπιστεύεται τυφλά στην μεσαία γραμμή. Οι μεστές του εμφανίσεις μάλιστα έχουν καταφέρει να γίνουν αντιληπτές και σε ομάδες του εξωτερικού, με την Λυών αν είναι μία από τις ομάδες που όπως παρουσιάζουν τα ρεπορτάζ ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Έλληνας μέσος αποτελεί βασική επιλογή. Η συνέπειά του στον χώρο του κέντρου και το ταίριασμα με τον Γκιγιέρμε έχουν καθιερώσει ένα σταθερό δίδυμο στα χαφ που δύσκολα “χαλάει” στον Ολυμπιακός. Σύμφωνα όμως με το «Mercato 365» η Λυών προσδοκά μετά τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα να «χτυπήσει» την περίπτωση και του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Γάλλοι εξετάζουν μια πρόταση που να κυμαίνεται στα 4 με 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ελπίζοντας πως το ποσό αυτό είναι ικανό να δελεάσει τους Πειραιώτες προκειμένου αυτοί να δώσουν τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του 26χρονου.

Στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ο Μπουχαλάκης τραυματίστηκε, με το μυικό του πρόβλημα να εξετάζεται ενδελεχώς τα τελευταία 24ωρα από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και τον ίδιο να δίνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει το επικείμενο παιχνίδι με την Μπάγερν στο Μόναχο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πιθανότητες συμμετοχής του στο μεγάλο παιχνίδι είναι με το μέρος του, καθώς όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί και στην αποστολή για την Ξάνθη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments