Lifestyle

Λένα Ζευγαρά: “Στο σχολείο ήμουν απουσιολόγος της τάξης”

Λένα Ζευγαρά: “Στο σχολείο ήμουν απουσιολόγος της τάξης”
Λένα Ζευγαρά: Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο με το τραγούδι "Έλα έλα" μίλησε για την νέα της ζωή στην Αθήνα και τα παιδικά της χρόνια στην Καρδίτσα.

Λένα Ζευγαρά: Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2Night Show“ήταν η εντυπωσιακή τραγουδίστρια Λέζα Ζευγαρά, που έχει εισβάλλει στις αθηναϊκές πίστες και έχει αναστατώσει τον κόσμο.  Πριν από έναν περίπου χρόνο, η Λένα Ζευγαρά μας συστήθηκε δισκογραφικά με το τραγούδι της «Όνειρα» που υπέγραψε ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς και αμέσως φάνηκε πως η συγκεκριμένη τραγουδίστρια θα μας απασχολήσει. Ποια είναι η Λένα Ζευγαρά όμως;

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια, αν και σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, από μικρή γνώριζε, ότι το τραγούδι ήταν η μεγάλη της αγάπη. Πλέον ασχολείται με το τραγούδι και πρόσφατα, την άνοιξη, μας χάρισε ακόμα δύο τραγούδια, «Σήμερα και Αύριο» και «Έλα Έλα» που επίσης αγαπήθηκαν πολύ.

«Έχω οκτώ χρόνια στις πίστες και έχω περάσει πολλά για να φτάσω εδώ», είπε η τραγουδίστρια τονίζοντας τις δυσκολίες του χώρου του τραγουδιού. Η Λένα Ζευγαρά αναφέρθηκε στη παιδική της ηλικία και την Καρδίτσα όπως γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει εκεί Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. «Ποτέ δεν λέω ποτέ», παραδέχεται για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί και με αυτό που σπούδασε.

«Μου αρέσει να αυτοεξυπηρετούμαι», τόνισε, εννοώντας ότι της αρέσει να είναι ανεξάρτητη κάνοντας τα πάντα μόνη της. «Ήταν πολύ δύσκολα», δήλωσε για τα χρόνια που σπούδαζε και δούλευε ταυτόχρονα ως τραγουδίστρια για να τα βγάλει πέρα. Ο Γρηγόρης αποκάλυψε ότι είχαν δουλέψει στο ίδιο μαγαζί στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη, όπου εκείνος έκανε δημόσιες σχέσεις και η Έλενα τραγουδούσε.

Τέλος αναφέρθηκε και στο επώνυμό της, για το οποίο έχει αναφερθεί πως πιθανότατα να είναι καλλιτεχνικό. «Το Ζευγαρά είναι το επώνυμό μου. Δεν είναι καλλιτεχνικό. Δεν θα το άλλαζα εξάλλου, είναι του μπαμπάκα μου. Δεν ήμουνα ποτέ μαγκάκι στο σχολείο. Ήμουνα μαζεμένο κοριτσάκι και η απουσιολόγος της τάξης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments