Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [31/10/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης [31/10/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (31/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη (31/10/19).

  • κριός

Δεν μπορείς να αγνοείς τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί μάλιστα να χρειαστεί κάποιο διάστημα, για να μπορέσεις να προσαρμοστείς σ’ αυτές. Εντούτοις, όσο άσχημο κι αν σου φαίνεται τώρα το άγνωστο, η θετική και ανοιχτόμυαλη στάση σου-μαζί με το περιπετειώδες πνεύμα σου- θα σου προσφέρουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, για να ζήσεις νέες και διεγερτικές εμπειρίες.

  • ταύρος

Ακόμα κι αν θέλεις να είσαι μόνη με το ταίρι σου, υπάρχουν πολλά που αποσπούν την προσοχή σου και αγωνίζεσαι να τα αγνοήσεις. Μπορεί να θέλεις επίσης να αλλάξεις κάποια σημεία της καθημερινότητάς σου, ώστε να έχεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου. Αντί να κλειστείς στο καβούκι σου, μπορείς να δεις τα οφέλη που θα προκύψουν αν ανταλλάξεις χρόνο κι εμπειρίες με το ταίρι σου. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να αυξηθούν οι ελπίδες σου για το μέλλον, σύμφωνα με τον παθιασμένο ενθουσιασμό σου. Θα το δεις.

  • δίδυμοι

Οι υπερβολικές σκέψεις για την ερωτική σου ζωή, μπορεί να προσθέσουν μόνο, στο αίσθημα αγωνίας που σε διακατέχει τώρα. Ευτυχώς, έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με νέους τρόπους για να έχεις μεγαλύτερη σταθερότητα. Αλλά θα πρέπει να υπολογίσεις ταυτόχρονα, τι χρειάζεται πραγματικά η καρδιά σου από το ρομαντισμό και την οικειότητα…. ψάχνοντας βαθιά μέσα σου. Άδραξε την ευκαιρία να εστιάσεις σε πρακτικές λύσεις για να επαναφέρεις τις ισορροπίες. Μη σκοτίζεσαι για μικροπράγματα…. γιατί είναι, μικροπράγματα!

  • καρκίνος

Τα συναισθήματά σου μπορείς πλέον να τα φανερώσεις στο ταίρι σου…. γι’ αυτό αποκάλυψέ τα, περήφανα. Αν και η μνήμη σου γυρίζει σε κάποιον προηγούμενο εραστή, μη νιώθεις ανήσυχη στο να δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου, στον αγαπημένο σου! Είναι πιο πιθανό να σε λατρέψει γι’ αυτό….παρά να σε αμφισβητήσει. Και αν μοιραστείτε σκέψεις και καταστάσεις που βιώσατε και οι δύο στο παρελθόν…αυτό θα γίνει η βάση, για να διαμορφώσετε ή να ενισχύσετε το δεσμό σας.

  • λέων

Η προσωπική σου γοητεία, η αυτοπεποίθηση και η λαμπερή σου αύρα θα μπορούσαν να προσελκύσουν την προσοχή του εραστή σου, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Ίσως όμως χρειαστεί να εφαρμόσεις τις γενναιόδωρες ιδιότητές σου, για να πετύχεις πιο θεαματικά αποτελέσματα. Οτιδήποτε γίνεται για να βοηθήσει ή να βελτιώσει τον κόσμο του αγαπημένου σου, έχει ακόμη περισσότερη πλανητική υποστήριξη. Γι’ αυτό… πρόσφερε γενναιόδωρα.

  • παρθένος

Η ερωτική σου σχέση, θα περάσει σ’ ένα νέο και ριζοσπαστικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή. Όποια και αν είναι τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις ένα νέο παθιασμένο δυναμικό, που περιλαμβάνει περισσότερο πειραματισμό, εξερεύνηση και ανακάλυψη. Όσο περισσότερο μπορείς να συνδεθείς ή να εκτιμήσεις με τον εραστή σου το άγνωστο, τόσο ισχυρότερη μπορεί να γίνει η ερωτική σας σχέση. Το μόνο που χρειάζεται… είναι μια μικρή καινοτομία!

  • ζυγός

Θα σε απασχολήσει κάτι ασυνήθιστο, επαναστατικό ή ίσως ακόμη και μη συμβατό στα ερωτικά σου. Ακόμα κι αν γνωρίζεις τι είναι ισορροπημένο, θα δεις περισσότερα πλεονεκτήματα από ό, τι μειονεκτήματα… σε ό,τι έχεις να αντιμετωπίσεις τώρα. Αν ακολουθήσεις μια πιο ελεύθερη συμπεριφορά, η ερωτική σου ζωή θα οδηγηθεί σε καινούργιους και συναρπαστικούς δρόμους. Γι’ αυτό, άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου, στις ασυνήθιστες δυνατότητες που προσφέρονται!

  • σκορπιός

Τα ερωτικά σου ζητήματα, μπορεί να ωφεληθούν από κάποιες εμπειρίες του παρελθόντος. Είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για ένα αντικείμενο που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αυτή η αναβίωση της ενέργειας, μπορεί να εφαρμοστεί θετικά στην ερωτική σου ζωή. Είναι σημαντικό να μην πείσεις τον εαυτό σου πως η στροφή στο παρελθόν, είναι ένα βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση. Αντίθετα, θύμισε στον εαυτό σου, τι έχει προτεραιότητα τώρα, στο μυαλό και την καρδιά σου.

  • τοξότης

Οι αναταράξεις σε οποιονδήποτε τομέα της καθημερινότητάς σου, μπορεί να είναι ενοχλητικές…. αλλά αν υπάρχει κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, πιθανότατα δε θα σε πειράξει ν’ αποτρέψεις για λίγο την προσοχή σου. Μπορεί να ψάξεις οποιαδήποτε δικαιολογία, για να έρθεις σ’ επαφή με ένα άτομο που σ’ ενδιαφέρει ερωτικά. Φυσικά, δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις την προσπάθεια να ολοκληρώσεις τις σημαντικές ευθύνες σου, αλλά είναι απίθανο να αφήσεις να γλιστρήσει από τα χέρια σου η ευκαιρία, να ζήσεις ερωτικές στιγμές. Να είσαι δεκτική, σε ό, τι φαίνεται πως αρχικά σου αποσπάει την προσοχή. Γιατί μπορεί να καταλήξεις, να θέλεις περισσότερα.

  • αιγόκερως

Θα δείξεις μεγάλη απροθυμία να εγκαταλείψεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο… ειδικά αν περιλαμβάνει και κάτι σόλο. Το να κάνεις ένα διάλειμμα από οτιδήποτε δημιουργεί αναταραχές στην απόλαυση της ερωτικής σου ζωής, θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τι πρέπει να κάνεις για να μπορέσεις να εξυπηρετηθείς. Κάνοντας αυτό που σε εμπνέει και σε βοηθά να συνδεθείς με τις σκέψεις ή τα χόμπι που θέλεις να εστιάσεις την προσοχή σου, σημαίνει ότι θα νιώσεις περισσότερο ευτυχισμένη. Αυτό είναι σίγουρα κάτι, που ο εραστής σου σίγουρα θέλει να δει.

  • υδροχόος

Κάποιες υποχρεώσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, μπορεί να σβήσουν τις φλόγες του ενθουσιασμού σου, σε ό,τι αφορά την ερωτική σου απόλαυση. Θα χρειαστεί να δείξεις αυτοπειθαρχία, ειδικά αν τηρείς τώρα μια στάση του στυλ « πρώτα δουλειά και μετά διασκέδαση». Αν το καθήκον σε καλεί, τότε θα χρειαστεί να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, για να μπορείς να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου. Απλά μην αφήσεις να περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την καρδιά σου, για να της αρνηθείς την κάλυψη των αναγκών της, επ’ αόριστο.

  • ιχθύες

Ίσως χρειαστεί να κάνεις μικρά βήματα με ένα ρομαντικό σχέδιο, πριν ξεκινήσεις κάτι σπουδαίο. Ωστόσο, γνωρίζεις ότι λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο είναι σοφή κίνηση και «δοκιμάζοντας τα νερά», είναι ο τρόπος που πρέπει να προχωρήσεις. Να είσαι όσο φιλόδοξη μπορείς….αλλά με μετρημένες δόσεις. Η εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να απαιτεί μερικές δοκιμές σε κάτι…για να το κάνεις σωστά. Αυτό όμως δεν σημαίνει…. ότι δεν θα είναι ευχάριστο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments