Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [29/10/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης [29/10/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (29/10/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τρίτη (29/10/19).

  • κριός

Ο χρόνος που ξοδεύεις σκεπτόμενη την ερωτική σου ζωή, μπορεί ν’ αποδώσει αν συνειδητοποιήσεις, πως ο εφησυχασμός μπορεί να σε κάνει να χάσεις κάποιες ερωτικές ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αν παραιτηθείς από την προσωπική σου ζωή τότε μπορείς ν’ μετατρέψεις τα δεδομένα, αλλάζοντας συμπεριφορά και προσπαθώντας να γίνεις πιο αυθόρμητη και περιπετειώδης. Τόλμα να είσαι διαφορετική! Ενθάρρυνε τον αγαπημένο σου, να βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σας.

  • ταύρος

Τα φράγματα που έχεις δημιουργήσει, σ’ εμποδίζουν να εκμεταλλευτείς τις ρομαντικές ευκαιρίες που επιφυλάσσει για σένα το σύμπαν. Ακόμα κι αν είχες πληγωθεί στο παρελθόν, μην απορρίπτεις τις παθιασμένες δυνατότητες που υπάρχουν τώρα. Εμπιστέψου την ικανότητά σου να ξεπερνάς τις ερωτικές προκλήσεις με ευκολία και χάρη. Το να προστατεύεις τον εαυτό σου, είναι ένα πράγμα…. αλλά το να κρύβεσαι από τις απολαύσεις που μπορεί να σου προσφέρει μια σύνδεση… επειδή φοβάσαι να δείξεις τις αδυναμίες σου, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Γι’ αυτό, μια μικρή προσαρμογή στη στάση σου….είναι το μόνο που χρειάζεται.

  • δίδυμοι

Ένα ρομαντικό ζήτημα, μπορεί να είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή. Αλλά προσπάθησε να καταλάβεις, πως θα χαρείς αν ασχοληθείς μ’ αυτό. Κάνε ό, τι είναι απαραίτητο για να ξεπεράσεις στην κατάσταση, και πίστεψε πως η καρδιά σου, είναι πιο ανθεκτική από όσο νομίζεις ότι είναι. Αυτό που μπορεί να σου φανεί δύσκολο αρχικά, μπορεί να αλλάξει αν επιμείνεις με πάθος. Μην εγκαταλείπεις…γιατί το ’χεις!

  • καρκίνος

Ένα δύσκολο σενάριο στα ερωτικά σου, δεν χρειάζεται να σε απογοητεύει, αν δεχτείς ότι βρίσκεσαι στην κορυφή του παθιασμένου σου παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Έχεις τη δύναμη να ηρεμήσεις μια κατάσταση, και ν’ ανακουφιστείς τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου. Τα σταδιακά βήματα και οι μικρές αλλαγές, θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς τα ερωτικά σου, με φινέτσα!

  • λέων

Θα είσαι έντονα παρορμητική αυτό το διάστημα, και θα προσπαθήσεις να λύσεις ένα ερωτικό σου δίλημμα βιαστικά και όχι λογικά. Μπορείς να αξιολογήσεις ένα ρομαντικό δίλημμα και να το μετατρέψεις…. ώστε να εξυπηρετεί τους σκοπούς σου, κι αυτό θα φέρει περισσότερη ισορροπία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Έχεις τεράστια εσωτερική δύναμη για να την αξιοποιήσεις….και είναι σημαντικό να εμπιστευθείς την παθιασμένη σου διαίσθηση. Θα μπορούσε να σου δείξει τη σωστή κατεύθυνση για να βοηθήσει ένα όνειρό σου να πραγματοποιηθεί με εκπληκτικό τρόπο.

  • παρθένος

Μια απροσδόκητη αλλαγή στα ερωτικά σου, μπορεί να φανεί αρχικά προβληματική. Ωστόσο, μπορείς να το δεις σαν μια ένδειξη αφύπνισης…κι όχι σαν πρόβλημα. Ακόμα κι αν τα ερωτικά όνειρα για τη σχέση σου ξεδιπλώνονται σιγά σιγά, μπορεί να μην εκδηλωθούν ακριβώς όπως τα περίμενες. Ευτυχώς, η ερωτική σου ιστορία εξελίσσεται με τον απαραίτητο ρυθμό. Όσο βλέπεις ευκαιρίες και όχι προκλήσεις, τότε όλα θα πάνε καλά.

  • ζυγός

Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις μια ρομαντική πρόκληση αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείς ακόμη ν’ ασχοληθείς με άλλους τομείς της ζωής σου, χωρίς να σ’ εμποδίζει το χάος που βιώνεις στη σχέση σου. Ο εραστής σου μπορεί να αναρωτιέται τι σε κάνει τόσο δραστήρια…. αλλά θα νιώσεις τις αλλαγές που συμβαίνουν. Οι αλλαγές προχωράνε! Αυτό είναι πολύ σαφές….αλλά είσαι στο τιμόνι και δεν χρειάζεται να νιώθεις απογοήτευση για ό,τι αλλάζει!

  • σκορπιός

Υπάρχουν τόσο πολλοί διαφορετικοί τρόποι να μιλήσεις ή να εκφράσεις τα συναισθήματά σου αυτή τη στιγμή! Ωστόσο, δεν χρειάζεται καμία υπερβολή. Θα μπορούσε να είναι μια ήρεμη, προσέγγιση…. και οι λεπτές αποχρώσεις του μηνύματός σου θα φανούν πολύ δελεαστικές στο ταίρι σου. Η ήρεμη αυτοπεποίθηση που διαθέτεις και την εκπέμπεις, παρέχει ισχυρή ενέργεια για να δημιουργήσεις περισσότερη σταθερότητα στη σχέση σου. Όντας ευγενική και συμπονετική, θα είσαι πολύ αποτελεσματική!

  • τοξότης

Μπορεί να νιώθεις άνετα με την ρουτίνα της ερωτικής σου ζωής, αλλά δε θα έβλαπτε να την ταρακουνήσεις λιγάκι. Οποιεσδήποτε ιδέες για να διατηρήσεις φρέσκο και ζωντανό το ρομάντζο σου, θα έχει θετικές επιπτώσεις. Ειδικά αν γνωρίζεις πως κάποιες συνήθειες, έχουν γίνει κουραστικές και προβλέψιμες. Αν θέλεις να κάνεις τις αλλαγές όπου χρειάζεται, τότε έχεις την ευκαιρία να αγκαλιάσεις μια νέα ρομαντική εποχή…. που περιμένει να εκδηλωθεί.

  • αιγόκερως

Γνωρίζεις πολύ καλά τι αλλάζει στην ερωτική σου ζωή, αλλά η σύγχυση και ο φόβος θα υπερισχύσουν της αισιοδοξίας σου. Πριν πάρεις οποιαδήποτε βεβιασμένη απόφαση, περιμένετε και δεις πώς ξετυλίγεται μια ρομαντική κατάσταση στη σχέση σου. Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι δραστικό τώρα. Και οι βιαστικές αποφάσεις δεν είναι του στυλ σου. Ευτυχώς, έχεις την ευκαιρία να εξετάσεις με προσοχή τις κινήσεις σου. Με υπομονή, όλα θα ξεκαθαρίσουν, σύντομα.

  • υδροχόος

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή που αισθάνεσαι πως θέλεις να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ισορροπία στη σχέση σου. Αν η σχέση σου αξίζει να εξελιχθεί, τότε προθυμοποιήσου να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το ταίρι σου, για ν’ αλλάξετε την ανισορροπία που επικρατεί. Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εκεί, αλλά ήρθε η ώρα να τα προσέξετε και να κάνετε κάτι γι’ αυτά. Η αγάπη χρειάζεται αρμονία για να ευδοκιμήσει, και μπορείς να τη δημιουργήσεις αν πετύχεις την απαραίτητη ισορροπία στο δεσμό σου.

  • ιχθύες

Έχεις περίσσια αυτοπειθαρχία αυτή τη στιγμή και ίσως χρειαστεί να εστιάσεις σε ένα ερωτικό σου ζήτημα, με μεγαλύτερη αφοσίωση και σαφήνεια. Τα έντονα ένστικτά σου συνδυάζονται εξαιρετικά με τη λογική τώρα, βοηθώντας σε να νιώσεις ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση. Η σχέση σου μπορεί να ευδοκιμήσει, χάρη στην ηρεμία και τις ικανότητες που διαθέτεις γι’ αυτήν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments