Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Με “ερωτηματικά” στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Γιώργος Δώνης: Με “ερωτηματικά” στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Γιώργος Δώνης: Η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής για το κύπελλο ανήκει στο παρελθόν, με τους "Πράσινους" να έχουν πλέον στο μυαλό τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Γιώργος Δώνης: Μονάχα τη νίκη κράτησε ο έμπειρος τεχνικός στο παιχνίδι της ομάδας του επί της Παναχαϊκή. Το Τριφύλλι» επικράτησε 3-1 στην Πάτρα, ωστόσο ο 50χρονος προπονητής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική παρουσία των «Πράσινων», καθώς μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος παρατήρησε παρατεταμένη χαλάρωση. Ο Παναθηναϊκός δεν διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον σύλλογο να βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας κακό ξεκίνημα στη σεζόν έχοντας διανύσει μάλιστα ένα σχετικά βατό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση τονίζοντας τους τα άσχημα σημεία του αγώνα στην Πάτρα. Πλέον άπαντες στο “πράσινο στρατόπεδο” στρέφονται στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «Πράσινοι» θα ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ωστόσο πως η αποστολή τους είναι αρκετά δύσκολα, έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που συνεχίζει δυνατά στην μάχη για τον τίτλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται σε ένα σχήμα 4-2-3-1 με έναν προωθημένο. Οι “Πράσινοι” αναμένεται να δείξουν υπομονή στο παιχνίδι τους, περιμένοντας στην άμυνα τους την ιδανική αντεπίθεση. Όσον αφορά τα πρόσωπα, στα ευχάριστα νέα είναι η επιστροφή του Ζαχίντ σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης θα βρεθεί και πάλι στην ενδεκάδα του “Τριφυλλιού”. Μοναδικά ερωτηματικά για τον Γιώργο Δώνη παραμένουν οι Γιόχανσον και Μακέντα, καθώς θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Αποστολάκης και Καμπετσής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments