Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Προλαβαίνει τον αγώνα με Ξάνθη ο Γάλλος

Ματιέ Βαλμπουενά: Προλαβαίνει τον αγώνα με Ξάνθη ο Γάλλος
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο 35χρονος άσσος κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Ματιέ Βαλμπουενά: Νωρίτερα από ό,τι περίμεναν στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Γάλλο μεσοεπιθετικός. Ο 35χρονος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από θλάση, με τις πρώτες εκτιμήσεις να τον θέτουν εκτός για δύο με τρεις εβδομάδες. Τελικά, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής επέστρεψε πιο γρήγορα από τον χρόνο που είχε προκαθοριστεί, “τρελαίνοντας” τους γιατρούς των ¨Ερυθρόλευκων”.

Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, με τον Βαλμπουενά να υπολογίζεται κανονικά τα ταξιδεύοντας μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πορτογάλος τεχνικός να συμπεριλάβει τον Γάλλο στην 18αδα και να τον ρίξει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και μόνο αν το παιχνίδι “στραβώσει”. Άπαντες έχουν στο μυαλό τους το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται κόντρα στην Μπάγερν, έτσι οποιοδήποτε ρίσκο στην Ξάνθη μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Στις επιλογές του τεχνικού του Ολυμπιακού θα βρίσκεται κανονικά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ξεπερνώντας με τη σειρά του το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Οι “Ερυθρόλευκοι” ταξιδεύουν στην Ξάνθη έχοντας ως στόχο μονάχα τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα διατηρήσει την ηρεμία που απαιτείται για το επικείμενο κρίσιμο αγώνα στο Μόναχο με την Μπάγερν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments