Αθλητισμός

Super League 1: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία [pic]

Super League 1: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία [pic]
Super League 1: Super League 1: Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της Κυριακής, με ένα ματς να απομένει για την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής.

Super League 1: Με το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδι της Κυριακής για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» κρατούσαν τη νίκη μέχρι και το 98ο (!) λεπτό, αλλά ο Βιεϊρίνια με πέναλτι έσωσε έναν βαθμό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έμεινε στο -2 από τον Ολυμπιακό κι έχασε την ευκαιρία να τον πιάσει στην κορυφή της Super League. Έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 9 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 11η θέση. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 21 βαθμούς και τη δεύτερη θέση.

Η ΑΕΚ αν και «καρδιοχτύπησε» κόντρα στον Ατρόμητο κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-2 χάρη σε γκολ του Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις. Με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Λάρισα του ΟΦΗ, κάνοντας μια απίθανη ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο 7ο λεπτό. Τέλος, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους Αγρινιώτες να μην έχουν ακόμα πετύχει κάποια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο (2/11)

Πανιώνιος–Άρης 1-1 (66′ Άρτσε – 85′ Ρόουζ)

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0

Κυριακή (3/11)

Λάρισα–ΟΦΗ 3-2

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ. 1-1

ΑΕΚ–Ατρόμητος 3-2

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός 1-2

Δευτέρα (4/11)

Λαμία-Βόλος (20:00)

Η βαθμολογία στη Superleague

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments