Αθλητισμός

Γιώργος Ξενιτίδης: “Μνηστήρες” εντός κι εκτός συνόρων για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού

Γιώργος Ξενιτίδης: “Μνηστήρες” εντός κι εκτός συνόρων για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού
Γιώργος Ξενιτίδης: Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της σεζόν, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Γιώργος Ξενιτίδης: Ο 20χρονος αμυντικός μέσος είναι από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν τον Πέδρο Μαρτίνς. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Γιώργος Ξενιτίδης έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1999 και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει εξίσου καλά τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «δεκάρι». Τον νεαρό άσο που κατάγεται από το Τύμπανο Ξάνθης τον έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρσι.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να τον υπολογίζει από φέτος κανονικά και στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, μιας και συχνά παίρνει στις προπονήσεις παίκτες από την Κ19 και όχι μόνο της ομάδας, προκειμένου να τους δοκιμάσει. Ο Ξενιτίδης έχει δείξει πως μπορεί να αντέξει στην πίεση και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής, κυρίως σε κάποιο από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός για το Κύπελλο.

Ωστόσο, το μέλλον του νεαρού άσου στον Ολυμπιακό μόνο σίγουρο δεν είναι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η στήλη «Sportime Παρασκήνια» στο φύλλο της Κυριακής (3/11). Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του Γιώργου Ξενιτίδη με τους «ερυθρόλευκους» λήγει στις 31/12 και ήδη μια ομάδα από την Ελλάδα κι άλλη μια του εξωτερικού φέρονται να έχουν επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments