Αθλητισμός

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Το “όχι” της Μπενφίκα σε πρόταση 15 εκατομμυρίων και η Εθνική Ελλάδος

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Το “όχι” της Μπενφίκα σε πρόταση 15 εκατομμυρίων και η Εθνική Ελλάδος
Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Η Μπενφίκα φέρεται να απέρριψε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από αγγλική ομάδα για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν.

Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Ο νεαρός Έλληνας τερματοφύλακας έχει εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή του αξία τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό, την Μπενφίκα και την Εθνική Ελλάδος. Πριν από τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν με τη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Πλέον, είναι εγνωσμένης αξίας και έτοιμος για το Big 5 του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήδη, τη φετινή σεζόν πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει τον κορυφαίο συντελεστή στη συχνότητα, με την οποία κρατάει ανέπαφη την εστία του στα παιχνίδια των «Αετών» φέτος.

Αξιοσημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν ο προπονητής της Μπενφίκα, Μπρούνο Λάγκε όλο το καλοκαίρι δήλωνε πως οι Αετοί πρέπει να αποκτήσουν Νο1, καθώς ο Έλληνας πορτιέρο δεν τον κάλυπτε στο παιχνίδι του με τα πόδια. Τελικά ο Ματία Περίν έφθασε στη Λισσαβόνα για να γίνει o βασικός τερματοφύλακας της Μπενφίκα, αλλά «κόπηκε» στα ιατρικά. Τελικά ο πρόεδρος της Μπενφίκα, Λουίς Φελίπε Βιέιρα το πήρε πάνω του: «Δεν παίρνω άλλον τερματοφύλακα, στηρίζω τον “Ody”». Εμπράκτως μια και του έγινε μέχρι ανανέωση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο με παράλληλη αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων.

Ο Βλαχοδήμος έχει δικαιώσει και με το παραπάνω τον πρόεδρο των «Αετών» και ήδη έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων προς το πρόσωπο του. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», μια αγγλική ομάδα προσέγγισε την Μπενφίκα, κάνοντας γνωστό πως της προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ωστόσο, οι «Αετοί» δεν μπήκαν ούτε στη διαδικασία να απαντήσουν στην πρόταση, καθώς τη θεώρησαν αρκετά μικρή για την αξία του 25χρονου πορτιέρε. Άλλωστε, όταν ανανέωσε το συμβόλαιο του με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2024, υπέγραψε και για ρήτρα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κανείς δεν γνωρίζει αν ο Γιον Φαν΄τ Σιπ έχει πλέον την «πολυτέλεια» να αφήνει τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα στον πάγκο στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος. Βλέπετε, ο Ολλανδός τεχνικός στα δύο τελευταία παιχνίδια της «γαλανόλευκης» προτίμησε να εμπιστευτεί τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από τα γκολποστ, με τον «Όντι» να παρακολουθεί τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments