Video

Στέλιος Ρόκκος: Η τρομερή έκπληξή του στους κριτές του “The Voice”

Στέλιος Ρόκκος: Η τρομερή έκπληξή του στους κριτές του “The Voice”
Στέλιος Ρόκκος: Με ποια ομάδα θα πήγαινε ο γνωστός τραγουδιστής αν ήταν διαγωνιζόμενος;

Στέλιος Ρόκκος: Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε το “The Voice” της Κυριακής για το τηλεοπτικό κοινό και για τους τέσσερις κριτές. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος τους επεισοδίου του μουσικού talent show του ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος φέτος εμφανίζεται στο ίδιο μουσικό σχήμα με την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, ανέβηκε στη σκηνή με διάθεση να «αιφνιδιάσει» τους φίλους του και να τους κάνει να τον «διεκδικήσουν» στις ομάδες τους.

Η ταχύτητα με την οποία γύρισε η Έλενα Παπαρίζου ήταν, δίχως άλλο, μοναδική για να την ακολουθήσει ο Σάκης Ρουβάς, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Πάνος Μουζουράκης απολαμβάνοντας τον καλό τους φίλο να ερμηνεύει την επιτυχία του «Έμεινα εδώ».

«Στέλιο, είμαι θαυμάστρια σου και χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος θα συνεργαστούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου. «Έβλεπα ταινία και είπα να έρθω να σας κάνω πλάκα» σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος με τη σειρά του. «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο αυθόρμητα έγινε όλο αυτό», πρόσθεσε.

Ο Στέλιος δήλωσε πως θα πήγαινε στην ομάδα του Πάνου. Για τη φετινή τους συνεργασία, ο Στέλιος Ρόκκος είπε την επική ατάκα «κάνω τις πρόβες του Ρουβά, κάνω τις πρόβες της Παπαρίζου, κάνω και κάτι άλλες πρόβες, βάζω και ένα πινέλο και βάφω τον τοίχο του μαγαζιού μπλε». Ο Σάκης ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Στέλιο και την Ελένα το «Όσο έχω εσένα» και ξεσήκωσαν το κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments