Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [4/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [4/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (4/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (4/11/19).

Κριός

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει να ψάχνετε για κάτι που είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Επιτρέψτε στο ταίρι σας να σας βοηθήσει. Μαζί θα καταφέρετε να βρείτε τι είναι αυτό που σας διαφεύγει.

 Ταύρος

Σήμερα επικεντρωθείτε στο πώς θα ενδυναμώσετε την συντροφικότητα στη σχέση σας. Αν παίρνετε περισσότερα από όσα δίνετε, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία. Ρωτήστε το άλλο σας μισό τι θα μπορούσατε να κάνετε για αυτό.

Δίδυμοι

Προσπαθείτε να κάνετε τόσο πολλά πράγματα ταυτόχρονα, που είναι φυσικό κάποια να σας ξεφεύγουν. Βεβαιωθείτε ότι δεν ξεχάσατε να εκπληρώσετε κάποια υπόσχεση που είχατε δώσει στο ταίρι σας. Πάρτε λίγο χρόνο για να το σκεφτείτε.

Καρκίνος

Σήμερα θα καταφέρετε να συνδεθείτε πολύ έντονα με το ταίρι σας, σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια κοινή απόφαση θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ.

Λέων

Ο σύντροφός σας μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο. Χρησιμοποιήστε την αγάπη σας για να τον κάνετε να αισθανθεί καλύτερα. Αν είστε υποστηρικτικοί κάθε φορά που σας χρειάζεται, του δείχνετε ότι μπορεί πάντα να βασίζεται πάνω σας.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τους στόχους που έχετε θέσει για τη σχέση σας. Βασίζονται στην πραγματικότητα ή πρόκειται απλώς για δικές σας φαντασιώσεις; Είναι ωραίο να ονειρεύεστε, απλά βεβαιωθείτε ότι βάζετε κάποια όρια, διαφορετικά μπορεί να απογοητευτείτε.

 Ζυγός

Σήμερα δοκιμάζεται η γενναιοδωρία σας. Τα θέλετε όλα δικά σας! Κάντε μια προσπάθεια να σκεφτείτε και το ταίρι σας. Τι νόημα έχει να έχετε τόσα πράγματα αν δεν τα μοιράζεστε με κάποιον που αγαπάτε;

Σκορπιός

Σήμερα η γοητεία σας κτυπάει κόκκινο και το ταίρι σας δεν μπορεί να μείνει μακριά σας. Ακυρώστε ό,τι σχέδια έχετε κάνει για απόψε – περάστε μια βραδιά πάθους με το άλλο σας μισό και δεν θα το μετανιώσετε.

Τοξότης

Τα όνειρά σας είναι τόσο ζωντανά τον τελευταίο καιρό. Μήπως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας δώσει κάποια μηνύματα που αφορούν τη σχέση σας; Δώστε τους προσοχή. Ίσως και να μάθετε κάτι!

Αιγόκερως

Υπολογίστε όλες τις λεπτομέρειες πριν δεσμευτείτε για κάτι σήμερα. Ζητήστε και τη συμβουλή του συντρόφου σας αν χρειαστεί. Θα σας βοηθήσει να δείτε μια άλλη πλευρά της κατάστασης, που μπορεί να σας διαφεύγει.

Υδροχόος

Σήμερα τα επίπεδα της ενέργειας σας είναι πιο χαμηλά από ότι συνήθως. Δείτε το σαν ευκαιρία να περάσετε ένα τεμπέλικο απόγευμα με το ταίρι σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να πείτε τα νέα σας και να επανασυνδεθείτε μεταξύ σας.

Ιχθύες

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι ακριβώς συμβαίνει με το ταίρι σας, ζητήστε περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί να θεωρεί ότι ήδη γνωρίζετε τι έχει στο μυαλό του. Αν έχετε όλες τις σωστές πληροφορίες, θα είστε σε θέση να λάβετε καλύτερες αποφάσεις.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments