Ελλάδα

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστική έφοδος στις τράπεζες – Απειλούνται με “τσουχτερά” πρόστιμα

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστική έφοδος στις τράπεζες – Απειλούνται με “τσουχτερά” πρόστιμα
Επιτροπή Ανταγωνισμού: Κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού εμφανίστηκε σήμερα στα γραφεία των συστημικών τραπεζών πραγματοποιώντας ενδελεχή έλεγχο ζητώντας από τους υπαλλήλους να μην αγγίξουν τίποτα.

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα ο αιφνιδιαστικός έλεγχος κλιμακίου της Επιτροπής Ανταγωνισμού στα γραφεία συστημικών τραπεζών. Οι ελεγκτές μάλιστα ζήτησαν από τους υπαλλήλους των τραπεζών να απομακρυνθούν από τα γραφεία του χωρίς την παραμικρή περαιτέρω κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr , κλιμάκιο της Επιτροπής Ανταγωνισμού εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στα γραφεία της διοίκησης των τεσσάρων “μεγάλων” τραπεζών και τους ζήτησε να απομακρυνθούν χωρίς να αγγίξουν τίποτε. Αυτή την ώρα ερευνούν τα γραφεία τους. Οι λόγοι της εφόδου, για την οποία δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες καθώς είναι σε εξέλιξη, εκτιμάται ότι συνδέονται με την πολιτική επιβολής προμηθειών από τις τράπεζες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η έφοδος συνδέεται με αυτεπάγγελτη δίωξη που είχε ασκηθεί το καλοκαίρι για ανάλογες πρακτικές. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει πως ακούει από την αγορά πως οι τρεις από τις τέσσερις τράπεζες έχουν συνεννοηθεί για την επιβολή προμηθειών.

Η πληροφορία για την έφοδο έχει επιβεβαιωθεί και από επίσημη πηγή χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος. Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη έφοδος είχε γίνει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και στο παρελθόν στον κατασκευαστικό κλάδο όταν δεκάδες υπάλληλοι εισέβαλαν στα γραφεία των μεγάλων εταιρειών συγκεντρώνοντας υλικό, ξηλώνοντας σκληρούς δίσκους από τα γραφεία κ.λ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments