Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: “Σπάει” τα κοντέρ και επιστρέφει νωρίτερα

Κώστας Φορτούνης: “Σπάει” τα κοντέρ και επιστρέφει νωρίτερα
Κώστας Φορτούνης: Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει τρελάνει τους πάντες στο Ρέντη, καθώς δείχνει να επιστρέφει γρηγορότερα από το αναμενόμενο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Κώστας Φορτούνης: Ο αρχηγός των “Ερυθρόλευκων” δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, καθώς μετά από τέσσερις μήνες αποθεραπείας βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ξεκινήσει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Έλληνας άσσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο. Η μαγνητική τομογραφία έδειξε το μέγεθος της ζημιάς με τον παίκτη να αποκτά σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό.

Ο Ολυμπιακός όλο αυτό το διάστημα έμαθε να ζει χωρίς τον ηγέτη του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό σύνολο με αντικαταστάτη του Φορτούνη τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Έλληνας άσσος ωστόσο ξεκινά να μετρά αντίστροφα, καθώς όπως αναφέρεται και στο ρεπορτάζ, τον επόμενο μήνα θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων βάζοντας ως στόχο με το νέο έτοιμος να είναι πανέτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο 27χρονος πρόσφατα αποκάλυψε με δηλώσεις του πως η επιστροφή του θα επιτευχθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο.Τελικά όπως αποδεικνύεται ο λόγος του έμπειρου επιθετικού γίνεται πράξη, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό. Η επιστροφή του μάλιστα είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να προσθέτει μια άκρως ποιοτική λύση στη φαρέτρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments