Αθλητισμός

Ζοσέ Σα: Η ρήτρα του Πορτογάλου “προβληματίζει” τον Ολυμπιακό

Ζοσέ Σα: Η ρήτρα του Πορτογάλου “προβληματίζει” τον Ολυμπιακό
Ζοσέ Σα: Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αποτελεί τον "φύλακα άγγελο" του Ολυμπιακού, τον οποίο αν δεν τρέξει πιθανότατα να χάσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ζοσέ Σα: Ο 26χρονος ήταν ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που επιβίωσε στο Μόναχο. Οι “Ερυθρόλευκοι” υπέστησαν την ήττα με 2-0 μεσοβδόμαδα από την Μπάγερν, ωστόσο το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν κάτω από τα δοκάρια δεν βρισκόταν ο Πορτογάλος τερματοφύλακας.

Η εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους Γερμανούς έρχεται να προστεθεί στην σταθερή του πορεία που ξεκινά σχεδόν έναν χρόνο πριν, όταν και καθιερώθηκε στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς. Στο Λιμάνι βλέπουν καθημερινά την εξέλιξη του με πολλούς να αρχίζουν να τον συγκρίνουν με τους Νικοπολίδη και Ρομπέρτο. Όχι άδικα καθώς ο 26χρονος έχει μετατραπεί σε φύλακα άγγελο των “Ερυθρόλευκων” καθ’ όλη τη φετινή πορεία τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν δεχθεί έστω και φιλολογικά κρούση από συλλόγους του εξωτερικού. Για όλους τα σενάρια θέλουν τους “Ερυθρόλευκους” να ζητούν μεγάλα ποσά κάνοντας δύσκολη τη ζωή των μνηστήρων. Στην περίπτωση του Ζοσέ Σα ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης που αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ. Με δεδομένο πως μάνατζερ του είναι ο Μέντες, οι πιθανότητες το ερχόμενο καλοκαίρι να έρθει πρόταση που να αγγίζει αυτό το ποσό είναι αρκετές. Τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει απλά να σεβαστεί τον όρο που είχε θέσει, εκτός και αν… τρέξει να ανανεώσει πρόωρα τον παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments