Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [10/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [10/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (10/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων σήμερα, Κυριακή (10/11/19).

Κριός

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες μπορεί να δοκιμαστούν σήμερα. Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να γνωρίσετε καλύτερα μερικά καινούργια άτομα. Ακούστε τους με γνήσιο ενδιαφέρον και συζητήστε μαζί τους. Μην αφήνετε τις διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα να μπουν εμπόδιο σε μια εκκολαπτόμενη φιλία.

Ταύρος

Η συντηρητική σας φύση μπορεί να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με έναν εξωφρενικό Υδροχόο. Αντί να μπείτε σε μια αμήχανη σύγκρουση, καταγράψτε όλα σας τα παράπονα και μπορείτε να τα αναλύσετε αργότερα μαζί του, όταν θα είστε πιο ήρεμοι.

Δίδυμοι

Το να είστε πνευματώδεις δε σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε υπεροπτικά. Η εξυπνάδα μπορεί να είναι σέξι αρκεί να τη δείχνετε με έναν χαλαρό και ανεπιτήδευτο τρόπο. Προσπαθήστε να λύσετε μαζί ένα σταυρόλεξο ή παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων όπου όποιος χάνει βγάζει τα ρούχα του.

Καρκίνος

Αν προσπαθείτε πάντα να βλέπετε την καλή πλευρά των ανθρώπων, έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζετε θετικά ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από αρνητικότητα όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Αλλά αν είστε διατεθειμένοι να δείτε το καλό στους άλλους, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα χειρότερα.

Λέων

Όταν αντιμετωπίζετε αναπάντεχα εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Τίποτα στη ζωή δε γίνεται χωρίς κόπο. Γιατί ο έρωτας θα πρέπει να αποτελεί εξαίρεση; Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που προκύπτουν.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να βρείτε τάξη στο χάος. Μερικές φορές οι λύσεις στα πιο απαιτητικά ζητήματα προκύπτουν από ένα συνονθύλευμα ιδεών. Αφήστε τον οργασμό της δραστηριότητας γύρω σας να σας εμπνεύσει. Αφήστε το μυαλό σας να περιπλανηθεί και να φτάσει στη λύση που ψάχνετε.

Ζυγός

Σήμερα σας είναι εύκολο να τα πάτε καλά με όλους. Έχετε μια καλή επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας. Εξασκείστε λίγο τις ικανότητές σας στο φλερτ και δείτε πού θα σας οδηγήσουν. Ποτέ δεν ξέρετε πού μπορεί να κρύβεται ο επόμενος μεγάλος έρωτας της ζωής σας.

Σκορπιός

Κάποια αναπάντεχα ξεσπάσματα μπορεί να καταλήξουν να δείξουν σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, ότι συμπεριφέρεστε παιδιάστικα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, ιδιαίτερα όταν υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Οι παθιασμένες απόψεις σας θα εντυπωσιάσουν το αντικείμενο του πόθου σας μόνο αν καταφέρετε να τις εκφράσετε με ήρεμο, ανεπιτήδευτο τρόπο.

Τοξότης

Είναι εύκολο να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Αρκεί μόνο να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε σαν κλόουν και απλά να είστε ο εαυτός σας. Δεν υπάρχει λόγος για θεατρινισμούς από τη στιγμή που η προσωπικότητά σας από μόνη της είναι τόσο συναρπαστική. Αφήστε να λάμψει ο αληθινός σας εαυτός.

Αιγόκερως

Κάποιο ραντεβού μπορεί να μην εξελίσσεται τόσο καλά όσο θα θέλατε, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να το βάλετε κάτω. Όλοι κάνουν λάθη όταν αισθάνονται νευρικότητα. Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας και χαλαρώστε. Να θυμάστε ότι τα ραντεβού υποτίθεται ότι είναι διασκέδαση όχι αγχωτικές οντισιόν.

Υδροχόος

Η υψηλή σας ενέργεια είναι μεθυστική για όλους όσους έρχεστε σε επαφή σήμερα. Ο ενθουσιασμός σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας είναι μεταδοτικός. Μοιραστείτε αυτή την ορμητικότητα με κάποιον που θέλετε να γνωρίσετε σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Ιχθύες

Μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε ακόμη καταφέρει να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας δε σημαίνει ότι έχετε αποτύχει στον έρωτα. Για να βρείτε την αληθινή αγάπη χρειάζεται χρόνος και τύχη. Δεν μπορείτε να το πιέσετε να συμβεί όποτε θέλετε. Κάντε ένα διάλειμμα και χαλαρώστε – ο θεός Έρωτας θα σας βρει σύντομα με τα βέλη του.

Πηγή:  astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments