Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [9/11/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [9/11/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (9/11/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (9/11/19). Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τα εδάφη του Αιγόκερω που βρίσκεται ο πλανήτης της πειθαρχίας, προσεγγίζει τον Πλούτωνα. Μαζί θα ξεκινήσουν έναν καινούργιο κύκλο μέσα στον Ιανουάριο! Όλα αφορούν τη φροντίδα προσώπων και καταστάσεων, προκειμένου να προχωρήσετε παρακάτω. Είναι καιρός να υψώσετε το ανάστημά σας, να είστε πιο ξεκάθαροι με τα ζητούμενά σας! Ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό. Από εκεί εξάρει τις σχέσεις, την αρμονία και την ισορροπία σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, θέση που σας κάνει πιο ετοιμοπόλεμους. Αν όχι εσείς, τότε ποιος! Αν κάτι σας ενοχλεί στη ζωή σας, εντοπίστε το τώρα. Αν όχι, τότε δείξτε την ευγνωμοσύνη σας στο σύμπαν! Το Σάββατο είναι καλή μέρα για πνευματική εργασία. Σήμερα οι καλά εκπαιδευμένοι ή οι μορφωμένοι άνθρωποι, μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα επιτύχουν. Οποιαδήποτε συνεργασία με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού, θα εξελιχθεί θετικά για εσάς. Τα οικιακά σας ζητήματα θα έχουν επίσης καλή εξέλιξη, ειδικά εάν έχετε μια συγκεκριμένη δέσμευση στο σπίτι που κατέχετε εσείς ή μέλη της οικογένειάς σας.

Σήμερα μπορεί να προκύψει κάποιο αναπάντεχο γεγονός στο χώρο εργασίας κάποιου συγγενή σας. Μια πρόταση ή κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα, μπορεί να σας φέρουν απροσδόκητη τύχη ή όφελος. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις ενέργειες που αφορούν μια συμφωνία ή ένα οικονομικό έγγραφο, ειδικά αν έχουν σχέση με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο θα έχετε επαφές με φίλους που ζουν κοντά ή μακριά. Θα χαρείτε να ακούσετε τα νέα τους, που αφορούν την επίλυση διαφόρων προβλημάτων στη ζωή τους. Η σημερινή θα είναι γενικά καλή μέρα για σας, αρκεί να μείνετε μακριά από ανθρώπους που χαραμίζουν το χρόνο σας με κουτσομπολιά και ίντριγκες. Αποφύγετε τυχόν κόλπα ή περισπασμούς στις ενέργειές σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα λάβετε νέα, που σε ένα μεγάλο βαθμό τα περιμένατε. Η σημερινή μέρα ευνοεί την εκπλήρωση σχεδίων, καθηκόντων ή συναντήσεων που έχετε προετοιμάσει από πριν. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι ασταθής, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε σωματική και ψυχική καταπόνηση. Μια γιορτή στην οικογένεια ή φίλων σας, μπορεί να αποτελέσει αφορμή για χαρά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις ή συναντήσεις με συγγενείς ή φίλους. Με κάποιους από αυτούς θα προγραμματίσετε κοινές ενέργειες τις προσεχείς εβδομάδες. Σήμερα μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα εκτός σπιτιού. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες συναισθηματικές εμπειρίες που σχετίζονται με παιδιά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο θα έρθετε αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη σύγκρουση. Δεν θα εισπράξετε μετρητά σήμερα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις προσφορές που σχετίζονται με χρήματα. Η μέρα απαιτεί προσεκτικές και μετρημένες κινήσεις από εσάς. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις ακραίες αθλητικές δραστηριότητες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments