Αθλητισμός

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Πιθανή η επιστροφή του στους πάγκους

Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Πιθανή η επιστροφή του στους πάγκους
Δημήτρης Ελευθερόπουλος: Ομάδα της Super League 1 ενδιαφέρεται για τον Έλληνα προπονητή.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εδώ και 11 μήνες δεν προπονεί κάποια ομάδα, αλλά είναι πολύ πιθανόν σύντομα αυτό να αλλάξει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Έλληνας τεχνικός είναι στο στόχαστρο ομάδας της Super League 1, η οποία σύντομα θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

Αυτή η ομάδα είναι ο Βόλος. Η διοίκηση δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την πορεία της ομάδας και πολύ σύντομα να προχωρήσει σε αλλαγές. Η νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, έδωσε μερικές ημέρες ακόμα στον Χουάν Φεράντο, αλλά στο επόμενο στραβοπάτημα ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο Έλληνας προπονητής είχε βρεθεί πρόσφατα στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Λαμία – Βόλος. Μαζί του μάλιστα είχε και τον άμεσο συνεργάτη του, Στέλιο Βενετίδη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο 43χρονος κόουτς έχει δουλέψει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου το 2015. Στο παρελθόν έχει κοουτσάρει επίσης Πανιώνιο, ΑΕΚ Λάρνακας, Πανθρακικό, Βέροια, Αστέρα Τρίπολης και Κέρκυρα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηρακλής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments