Αθλητισμός

Γκουστάβο Πογιέτ: Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ

Γκουστάβο Πογιέτ: Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ
Γκουστάβο Πογιέτ: Το όνομα του Ουρουγουανού τεχνικού δεν έχει ξεχαστεί στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο.

Γκουστάβο Πογιέτ: Από τη στιγμή που η ΑΕΚ αποφάσισε να απομακρύνει τον Μιγκέλ Καρντόσο το όνομα του Ουρουγουανού βρέθηκε στο προσκήνιο. Παρά την επιθυμία και των δυο πλευρών να συνεργαστούν, δεν υπήρξε συμφωνία.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Κωστένογλου είχε γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από τους παίκτες της ΑΕΚ. Κάπως έτσι ο σύλλογος πήρε την απόφαση να τον εμπιστευτεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο αρχικός ενθουσιασμός έφυγε και υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τον έμπειρο κόουτς. Οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν πως ο “Κωστέ” έχει κάνει σημαντικά λάθη και φέρει ευθύνη για κάποια προβλήματα που παρουσιάζει η ΑΕΚ.

Νέα κουβέντα για Πογιέτ

Μπορεί οι “κιτρινόμαυροι” να βγάζουν προς τα έξω ότι στηρίζουν τον Κωστένογλου,αλλά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Υπάρχουν αρκετές φωνές εντός της ΑΕΚ που πιστεύουν ότι η ομάδα πρέπει να φέρει άμεσα έναν κανονικό προπονητή για να μαζέψει τα…ασυμμάζευτα.

Η ονοματολογία έχει ξεκινήσει ξανά και μέσα στους υποψηφίους φέρεται να υπάρχει και το όνομα του Γουστάβο Πογιέτ. Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από τη μέρα που οι δυο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, αλλά δεν αποκλείεται να τα πουν ξανά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ίλια Ίβιτς έχει άριστη σχέση με τον Ουρουγουανό τεχνικό. Μάλιστα, το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στα Ελληνικά νησιά. Την ίδια στιγμή ο Πογιέτ έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι ένας προπονητής που ξέρει την ΑΕΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ και ο κόσμος της ομάδας τον έχει σε εκτίμηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments