Αθλητισμός

Μπρούνο: Δεν τον ξεγράφει ακόμα ο Μάρτινς

Μπρούνο: Δεν τον ξεγράφει ακόμα ο Μάρτινς
Μπρούνο: Ο Βραζιλιάνος μέσος δεν έχει ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής από το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ.

Μπρούνο: Ο Ολυμπιακός απέκτησε το καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο μέσο από τον Ατρόμητο, θέλοντας να προσθέσει ακόμα μία ποιοτική λύση στο ρόστερ της ομάδας. Στην προετοιμασία έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Όμως στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ έκανε ένα ανόητο πέναλτι το οποίο θα μπορούσε να είχε στοιχίσει πολλά στον Ολυμπιακό

Από εκείνο το βράδυ στη Τουρκία ο Μπρούνο δεν έχει ξαναπάρει χρόνο συμμετοχής. Τα λάθη του Βραζιλιάνου στο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ λίγο έλειψαν να στερήσουν στον σύλλογο την πρόκριση στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς από τότε δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει τον παίκτη. Τις περισσότερες φορές μάλιστα ο 25χρονος βρίσκεται εκτός αποστολής, σημάδι που τον φέρνει μοιραία με την πόρτα της εξόδου από την ομάδα.

Αρκετοί είναι οι μνηστήρες για τον Μπρούνο καθώς οι περυσινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Ατρομήτου δεν έχουν ξεχαστεί. Βέβαια όσοι ζήτησαν δανεικό τον Βραζιλιάνο το καλοκαίρι πήραν αρνητική απάντηση καθώς όπως φαίνεται ο Πέδρο Μάρτινς μπορεί να μην τον υπολογίζει για την ώρα, αλλά δεν τον έχει “κάψει” ακόμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments