Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Τότεναμ και ΠΑΟΚ φέρνουν αλλαγές στις προπονήσεις

Πέδρο Μαρτίνς: Τότεναμ και ΠΑΟΚ φέρνουν αλλαγές στις προπονήσεις
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού λόγω εθνικών ομάδων προκειμένου ο σύλλογος να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με Τότεναμ και ΠΑΟΚ.

Πέδρο Μαρτίνς: Η νίκη κόντρα στον Ατρόμητο επανέφερε την ηρεμία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πλέον την ευχέρεια να δουλέψει με ψυχραιμία το επόμενο διάστημα, προετοιμάζοντας την ομάδα για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων δίνει στον έμπειρο τεχνικό τη δυνατότητα να απλώσει με καλύτερο τρόπο το προπονητικό του πλάνο, πραγματοποιώντας αυτή τη φορά αλλαγές σε σχέση με αντίστοιχες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει στην πεπατημένη κατά την οποία έδινε ρεπό τριών ημερών από την Παρασκευή το μεσημέρι μέχρι Δευτέρα απόγευμα. Τώρα το πλάνο άλλαξε, καθώς όπως αναφέρει το πρόγραμμα οι παίκτες θα ξεκουραστούν από Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Το πιθανότερο σενάριο είναι οι “Ερυθρόλευκοι”  να πάνε με σερί προπονήσεις μέχρι τον Πανιώνιο (23/11), εκτός αν έχουν τελικά δοθεί ακόμη ένα ρεπό την Κυριακή.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού κατά τις ημέρες της διακοπής μικραίνει καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει τους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος παρόλα αυτά έχοντας στη διάθεση του τους Αλέν, Τοροσίδη, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Μπα, Γκιγέρμε, Μπενζιά, Λοβέρα, Γκερέρο, Βαλμπουενά, Χριστοδουλόπουλο, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνη, Ξενιτίδη έχει τη δυνατότητα να δουλέψει σε τακτικά κομμάτια  προετοιμάζοντας την ομάδα με τον κατάλληλο τρόπο ενόψει της δύσκολης συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς μετά τον Πανιώνιο οι Πειραιώτες καλούνται να αντιμετωπίσουν την Τότεναμ και τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments