Αθλητισμός

Γιάννης Μανιάτης: Ζωντανεύει ξανά το ενδιαφέρον της Λαμίας

Γιάννης Μανιάτης: Ζωντανεύει ξανά το ενδιαφέρον της Λαμίας
Γιάννης Μανιάτης: Ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο της Λαμίας ενόψει Ιανουαρίου.

Γιάννης Μανιάτης: Ο Έλληνας αμυντικός έχει κάνει μια αξιοσημείωτη καριέρα. Αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και κατέκτησε πολλούς τίτλους. Μετά τον Ολυμπιακό πέρασε από τον Ατρόμητο, ενώ έπαιξε και στην Τουρκία με την φανέλα της Αλάνιασπορ.

Μετά από τρία χρόνια στην γειτονική χώρα πήρε την απόφαση να γυρίσει στην πατρίδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Το γεγονός ότι γύρισε στην ομάδα που έκανε το ξεπέταγμα του έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι θα κλείσει την καριέρα του στην Πλατεία. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη. Ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε και όπως όλα δείχνουν θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το φλερτ της Λαμίας με τον Μανιάτη

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου προσπάθησε να πάρει τον παίκτη στην Λαμία. Ο Μανιάτης κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και στα 33 του θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πακετάρει για το εξωτερικό. Οπότε τα κουκιά αυτή την στιγμή είναι μετρημένα. Στην Λαμία, ο Παπαϊωάννου τον περιμένει με ανοιχτές τις αγκάλες και η παρουσία του Άκη Μάντζιου δημιουργεί νέα δεδομένα. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πέρσι και στην φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία και διατηρούν καλές σχέσεις. Αυτό σίγουρα δίνει έναν έξτρα πόντο στην Λαμία.

Αν τελικά ο Μανιάτης δεν θελήσει να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα τότε παίζει δυνατά η περίπτωση του Απόλλων Σμύρνης. Ο Αντώνης Μανίκας διατηρεί στενούς δεσμούς φιλίας με τον πρώην διεθνή μέσο και γνωρίζει πολύ καλά πως ο συγκεκριμένος παίκτης θα μετατρέψει την «ελαφρά ταξιαρχία» σε μεγάλο φαβορί για την επιστροφή στην Σούπερ Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments