Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Ετοιμάζει “σκούπα” στο ρόστερ της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Ετοιμάζει “σκούπα” στο ρόστερ της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, ξεκινώντας από την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ίλια Ίβιτς: «Σκούπα» θα κληθεί να πάρει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» σε ρεπορτάζ της, τονίζοντας πως ο ίδιος θα κινηθεί για να φέρει το ρόστερ της «Ένωσης» στα μέτρα που θέλει, κάτι το οποίο ενδεχομένως να χρειαστεί ακόμα και 3 με 4 μεταγραφικές περιόδους. Οι προσπάθειες ελάφρυνσης του ήδη υπεράριθμου ρόστερ του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν κατά την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η ΑΕΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Έρικ Μοράν για τη λύση του συμβολαίου του. Η «Ένωση» θα αποκτήσει στόπερ και θα δώσει δανεικό τον Σβάρνα, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Βασιλαντωνόπουλο που δεν παίζει. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η διακοπή δανεισμού του Ζεράλντες και η επιστροφή του στη Σπόρτινγκ.

Μάλιστα, αν αυτό ήταν εφικτό, θα γινόταν προσπάθεια και για τον Βράνιες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όμως η Άντερλεχτ δεν θα δεχτεί να τον πάρει πίσω για να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιό του που μοιράζεται με την Ένωση (από 400.000 ευρώ). Σίγουρα πάντως δεν θα γίνει προσπάθεια απόκτησης του Βόσνιου αργότερα.

Είναι επίσης βέβαιο ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κλωναρίδη που εκπνέει το καλοκαίρι, ενώ σκέψεις υπάρχουν για το αν θα επεκταθούν εκείνα των Χουλτ και Τσιγκρίνσι που επίσης λήγουν. Παράλληλα θα γίνουν και προσπάθειες για πωλήσεις, με τους Μπάρκα, Λιβάγια, Μάνταλο, Γαλανόπουλο και Μπακάκη να βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών ομάδων.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο εκλεκτός του Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ

Η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και η ήττα σοκ από τον Παναθηναϊκό έφερε… μουρμούρα στις τάξεις της. Δεν είναι λίγοι αυτοί που χρεώνουν την απογοητευτική εμφάνιση στον προπονητή της Ένωσης, Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση όταν ο Παναθηναϊκός πραγματοποιούσε την αντεπίθεσή του. Η ήττα με 3-2 από τους «Πράσινους» είναι γεγονός, με παίκτες και προπονητή ακόμη να αναζητούν την αιτία που οδήγησε την ομάδα σε αυτή την εμφάνιση. Στη διοίκηση δεν τίθεται θέμα προπονητή, σίγουρα όχι μέχρι το καλοκαίρι, τότε που ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου» θα έχει καταλήξει με ηρεμία στον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου.

Ήδη λίγες ώρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ΑΕΚ είναι πολλά. Η πλειοψηφία αυτών έρχεται από τη Σερβία μια αγορά που ξέρει όσο λίγοι ο Ίλια Ίβιτς και δεδομένα ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής θα «σκανάρει» για το καλό της ΑΕΚ.

Τα πρώτα ονόματα που ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αυτά των Ιβάν Γιοβάνιβιτς και Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Δύο προπονητές οι οποίοι έχουν έντονο παρελθόν στη χώρα μας και διατηρούν πολύ καλό όνομα στη Σερβία. Οι περιπτώσεις αμφότερων εξετάζονται από τον Ίβιτς, με τον δεύτερο όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Σερβία να κερδίζει περισσότερους πόντους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments