Ελλάδα

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή η παραίτησή της από τον Κώστα Μπακογιάννη

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή η παραίτησή της από τον Κώστα Μπακογιάννη
Κατερίνα Γκαγκάκη: Ο δήμος Αθηναίων με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η έγινε δεκτή η παραίτηση Γκαγκάκη από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή έκανε ο Κώστας Μπακογιάννης την παραίτηση της από τον δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Νωρίτερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπέβαλε την παραίτησή της από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, μετά από όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ με τον απρεπή σχολιασμό της σεξουαλικής επίθεσης φοιτητή σε φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Τι είχε ειπωθεί στην εκπομπή

Την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε γνωστή η είδηση της σεξουαλικής επίθεσης ενός 20χρονου φοιτητή, ο οποίος εκσπερμάτισε στην πλάτη φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Όταν ο δημοσιογράφος μετέδιδε την είδηση, το πάνελ της εκπομπής σχολίαζε και γελούσε περιπαικτικά, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, οι οποίες εκφράστηκαν και στα social media. Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του απολογήθηκαν, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη πράξη είναι καταδικαστέα από όλους και ότι δεν ήθελαν να στενοχωρήσουν κανέναν με τα σχόλια τους, καθώς ήταν μια άτυχη στιγμή. Όμως η «συγγνώμη» δεν έπεισε πολλούς τηλεθεατές και τα σχόλια για την απρεπή συμπεριφορά του παρουσιαστή κορυφώθηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments