Ελλάδα

Κρήτη: Θρίλερ στον αέρα για τους επιβάτες της πτήσης Αθήνα – Ηράκλειο

Κρήτη: Θρίλερ στον αέρα για τους επιβάτες της πτήσης Αθήνα – Ηράκλειο
Κρήτη: Το αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Ηράκλειο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης"¨.

Κρήτη: Το νέο κύμα κακοκαιρίας, «Βικτώρια», που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα, έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε αεροδρόμια σε όλη τη χώρα. Ένα αεροπλάνο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ηράκλειο δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι κακές καιρικές συνθήκες και συγκεκριμένα, η έντονη καταιγίδα που επικρατούσε την ώρα της άφιξης του αεροπλάνου στην περιοχή του αεροδρόμιου Ηρακλείου, οδήγησε τον κυβερνήτη του σκάφους με γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, στην απόφαση να οδηγήσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όπου οι συνθήκες ήταν σαφώς καλύτερες στην περιοχή του αεροδρόμιου και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Όλοι οι επιβάτες αν και ταλαιπωρημένοι είναι καλά και αναμένουν την απόφαση για πιθανή μεταφορά τους οδικώς στο Ηράκλειο ή τη συνέχιση του δρομολογίου, αεροπορικώς προς το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Όπως δήλωσε ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου, Γιώργος Πλιάκας, μιλώντας στη neakriti.gr: «οι καιρικές συνθήκες κρίθηκαν επικίνδυνες για την προσγείωση της πτήσης στο Ηρακλείο».

Όπως ενημερωθήκαμε από επιβάτες της πτήσης είναι ταλαιπωρημένοι και αναμένουν με αγωνία την απόφαση για να φτάσουν στο Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments