Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis”

Άδωνις Γεωργιάδης: “Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis”
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε σε δηλώσεις του πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis, καθώς δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί.

Άδωνις Γεωργιάδης: Στην πολύκροτη υπόθεση Novartis και το νέο επεισόδιο αυτής με την κατάθεση του Κωνσταντίνου Φρουζή αναφέρθηκε σε δηλώσεις του καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός αναφερόμενος στη Novartis, η οποία το τελευταίο διάστημα απασχολεί όλα και περισσότερο κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως δεν μπορεί να υπάρχει σκάνδαλο Novartis όπως ακριβώς παρουσιάζεται. “Σκάδαλο Novartis  όπως γίνεται λόγος, δεν υπάρχει, εφόσον δεν υπάρχει υλικό που να το στοιχειοθετεί» τόνισε μιλώντας στον Blue Sky και στην εκπομπή «Παρεμβάσεις», ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στην συνέχεια του λόγου του ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρωτήθηκε στην κάμερα γιατί ο Κωνσταντίνος Φρουζής απολογήθηκε τώρα, ενώ κανονικά έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση εδώ και δύο χρόνια, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο σαφείς αιχμές στην αντιπολίτευση. Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην εισαγωγική του κατάθεση, ο Κωνσταντίνος Φρουζής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πίεση που του άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη. Κατά τον κ. Φρουζή η κυρία Τουλουπάκη τον πίεζε να μιλήσει για πολιτικά πρόσωπα.

 Για τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και μεταναστευτικό

Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην ΑΣΟΕΕ, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες, είτε γίνονται σε πανεπιστήμια, είτε σε σχολεία. Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι μέχρι το Μάρτιο η κατάσταση θα έχει εξομαλυνθεί, ενώ τέλος, σε ότι αφορά στο Ελληνικό, ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξεκινήσει οι μπουλντόζες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments