Αθλητισμός

Πέτρος Μάνταλος: Κανένα θέμα κόντρας με Λιβάγια – Με άλλον τα “έχει”

Πέτρος Μάνταλος: Κανένα θέμα κόντρας με Λιβάγια – Με άλλον τα “έχει”
Πέτρος Μάνταλος: Οι δηλώσεις του Έλληνα μέσου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις τόσο από πλευράς "Πράσινων" όσο και εντός της ΑΕΚ, ωστόσο όσον αφορά το δεύτερο σκέλος ο 28χρονος δείχνει να είναι πιο ξεκάθαρος.

Πέτρος Μάνταλος: Η ήττα από τον Παναθηναϊκό με τον τρόπο που ήρθε προξένησε μεγάλα προβλήματα εντός της ΑΕΚ. Το κλίμα στα αποδυτήρια της Ένωσης δεν είναι και το καλύτερο καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας προς τον άλλον περί ατομισμού και αδιαφορίας. Ένας από τους παίκτες που βγήκαν μπροστά μετά την ήττα από τους “Πράσινους” ήταν ο Πέτρος Μάνταλος, με τον 28χρονο να αναφέρει ξεκάθαρα πως μερικοί από τους συναδέλφους του κοιτούν μονάχα τα προσωπικά του νούμερα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με αυτές τις δηλώσεις κατάφερε να “φωτογραφίσει” παίκτες της επίθεσης που στη διάρκεια του ντέρμπι έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο να σκοράρουν εκείνοι παρά να πετύχει τέρμα η ομάδα και να “καθαρίσει” την αναμέτρηση. Ολιβέιρα και Λιβάγια κατά τα Μέσα βρέθηκαν στο στόχαστρο του παίκτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, ο Μάνταλος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον Μάρκο Λιβάγια αντιθέτως τον στηρίζει απόλυτα μιας και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις.

Αντιθέτως η εγωιστική συμπεριφορά του Ολιβέιρα είναι αυτή που έχει εκνευρίσει τον Πέτρο Μάνταλο, με τη χαρακτηριστική φάση με την μη πάσα στον Λιβάγια να σχολιάζεται ακόμη και σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments