Κόσμος

Σκωτία: Ημερολόγιο με γυμνούς φοιτητές για καλό σκοπό

Σκωτία: Ημερολόγιο με γυμνούς φοιτητές για καλό σκοπό
Σκωτία: Οι φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Εδιμβούργου γδύθηκαν για καλό σκοπό, με τα έσοδα της φωτογράφισης που πραγματοποίησαν να πηγαίνουν για την περίθαλψη ζώων.

Σκωτία: Σε μια αν μη τι άλλο τολμηρή ενέργεια προέβησαν φοιτητές της κτηνιατρικής σχολής του Εδιμβούργου, πραγματοποιώντας γυμνή φωτογράφιση προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά οργάνωση που προστατεύει ζώα άστεγων ή ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αλλά μένουν σε σπίτια.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου – από την σχολή της Κτηνιατρικής – αποφάσιζαν να φωτογραφηθούν γυμνοί για ένα ημερολόγιο τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν θα φιλανθρωπικό σκοπό. Οι συνολικά 94 φοιτητές που πόζαραν για το ημερολόγιο γυμνοί, θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για την οργάνωση All4Paws, η οποία φροντίζει τα ζώα άστεγων ή ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αλλά μένουν σε σπίτια.

Ως φόντο για το ημερολόγιο με τίτλο When Vets Undress επιλέχθηκαν τοπία στη Σκωτία με τους φοιτητές να χρησιμοποιούν διάφορα ζώα προκειμένου να κρύψουν τα επίμαχα σημεία τους. Τις φωτογραφίες στις οποίες δίνουν το παρών άλογα, αγελάδες, γάτες, ελάφια και άλλα ζώα τράβηξαν τέσσερις γυναίκες συμφοιτητές των 94 «μοντέλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments