Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [15/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (15/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (15/11/19).

  • Κριός

Όλο αυτό το αινιγματικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Είναι σχεδόν σαν να μην ξέρετε πού ακριβώς βρίσκεστε.Προσπαθήστε να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα – επικεντρωθείτε στις σκέψεις σας καλύτερα.

  • Ταύρος

Μήπως όταν σας μιλάει το ταίρι σας αισθάνεστε σαν τον Τσάρλι Μπράουν όταν ακούει τον δάσκαλό του; Πολύ φασαρία αλλά δεν καταλαβαίνετε τίποτα; Εάν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τίποτα, τουλάχιστον πείτε το στο ταίρι σας να μην κουράζεται, προσπαθώντας να σας εξηγήσει πράγματα που απλά δεν μπορείτε να συγκρατήσετε.

  • Δίδυμοι

Ο καθένας έχει τη δική του αλήθεια. Το ίδιο και εσείς, οπότε πείτε τη. Μην λέτε πράγματα που απλά νομίζετε ότι θέλει ή έχει ανάγκη να ακούσει το ταίρι σας. Αυτό θα κάνει ζημιά και στους δυο σας. Αν δεν του/της αρέσει αυτό που έχετε να πείτε, αφήστε τον/την να το επεξεργαστεί.

  • Καρκίνος

Προσέξτε! Μια παρορμητική ενέργεια υπάρχει σήμερα στην ατμόσφαιρα και μπορεί να καταλήξετε να πείτε ή να κάνετε κάτι χωρίς να το σκεφτείτε καλά. Μην αφήσετε την επιπολαιότητά σας να δημιουργήσει περιττά προβλήματα στη σχέση σας.

  • Λέων

Παρόλο που έχετε σχέση αισθάνεστε ακόμη μια αναστάτωσηόταν κάνετε μια νέα γνωριμία – ίσως τελικά οι δεσμεύσεις σαν μην είναι για εσάς. Είναι πιθανόν, αλλά ποτέ δεν θα μάθετε αν δεν κάνετε μια φιλότιμη προσπάθεια. Κάντε υπομονή!

  • Παρθένος

Απλώστε το χέρι σας. Ωραία! Αυτά είναι τα όρια σας. Ό,τι υπάρχει έξω από αυτά απλά δεν σας αφορά. Οπότε αν το έχετε πάρει απόφαση να αλλάξετε το ταίρι σας να είστε προετοιμασμένοι για δύσκολες καταστάσεις.

  • Ζυγός

Τα πράγματα στη σχέση σας πάνε από το καλό στο καλύτερο. Αυτά τα υψηλά επίπεδα ενέργειας σας κάνουν να υποταχθείτε σε ό,τι σας λέει το ένστικτό σας. Περισσότερο σεξ και λιγότερες κουβέντες; Ακούγεται πολύ καλό!

  • Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσετε στη φάση του μήνα του μέλιτος στη σχέση σας. Είναι απλό. Ρίξτε τα τείχη που έχετε ορθώσει ανάμεσα σας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες – απλά κάντε το. Μην κλείνετε άλλο απέξω τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Τοξότης

Η λύση είναι πολύ απλή στην πραγματικότητα. Μπορείτε είτε να συνεχίσετε να προσπαθείτε χωρίς αποτέλεσμα ή να χαλαρώσετε και να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται. Αν επιλέξετε το τελευταίο, οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν θα επιλυθούν από μόνα τους πριν επηρεάσουν ανεπανόρθωτα τη σχέση σας.

  • Αιγόκερως

Σταματήστε να σπαταλάτε την ενέργεια σας σε περιττά πράγματα. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να ζητήσετε τη γνώμη ενός αμερόληπτου τρίτου προσώπου. Αν επενδύσετε χρόνο και ενέργεια τώρα, εσείς οι δύο θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα αργότερα.

  • Υδροχόος

Πολλά συναισθήματα, πολλές υποχρεώσεις και καθόλου ύπνος. Καταστροφικός συνδυασμός! Πριν αρχίσετε να ξεσπάτε στο ταίρι σας, αναρωτηθείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Και μετά κάντε μια βόλτα (ή πάρτε έναν υπνάκο) για να καθαρίσετε το μυαλό σας.

  • Ιχθύες

Η τεχνολογία μερικές φορές μπαίνει εμπόδιο στην οικειότητα. Οπότε αν είστε εθισμένοι στο Facebook ή έχετε διαρκώς το κινητό κολλημένο στο αυτί σας, κλείστε τα πάντα και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments