Ελλάδα

Άλλαξε χέρια γνωστό Ελληνικό site

Άλλαξε χέρια γνωστό Ελληνικό site
Γνωστό ελληνικό site εξαγοράστηκε από τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου.

Διαφορετικό ιδιοκτήτη έχει από σήμερα το γνωστό site thetoc.gr. Η εταιρεία «The Toc Digital Media», στην οποία κύρια μέτοχος είναι η Ελλη Στάη, πούλησε το thetoc.gr και με το γυναικείο site womantoc.gr έναντι 399.900,97 ευρώ στις Αττικές Εκδόσεις του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου. .

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά, στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

Ειδικότερα, στα πλαίσια υλοποίησης της ευρύτερης στρατηγικής του Ομίλου Αττικών Εκδόσεων, στις 12/11/2019, προχώρησε στην εξαγορά εκατόν ογδόντα τριών χιλιάδων διακοσίων τεσσάρων (183.204) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας «THE TOC DIGITAL MEDIA YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε.», που αντιστοιχεί σε ποσοστό 100% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Με τα δύο αυτά site οι Αττικές Εκδόσεις εξελίσσονται σε έναν μεγάλο μιντιακό όμιλο. Από εκδόσεις έχουν:

  • τα περιοδικά «Τηλέραμα», «Τηλεθεατής», «7 Μέρες TV», «Hello» αλλά και τα «Ιδέες & λύσεις για το Σπίτι», «Κουζίνα & ποιότητα ζωής»
  • τα δικαιώματα τίτλων περιοδικών που κυκλοφορούν είτε μόνο τους είτε ως ένθετα, όπως οι «Madame Figaro», «Shape», «Esquire», «Casaviva»

Κατέχουν επίσης:

  • τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Athens DeeJay, Rock FM, Λάμψη και Best
  • τα sites madamefigaro.gr, missbloom.gr, askmen.com, casavivagreece.gr, yupiii.gr, themamagers.gr, tasty-guide.gr,
  • το τηλεοπτικό κανάλι Playboy TV (εκπέμπει μέσω Nova)
  • τη δισκογραφική εταιρεία Alpha Records
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments