Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [16/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (16/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (16/11/19).

  • Κριός

Το να προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι πάει στραβά στη σχέση σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν αέναο κύκλο αρνητικότητας που είναι δύσκολο να σπάσει. Αντ’ αυτού γιατί δεν επικεντρώνεστε στο τι πάει σωστά και τι μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό;

  • Ταύρος

Μπορεί να αγαπάτε κάποιον χωρίς απαραίτητα να τον συμπαθείτε διαρκώς. Σας μπέρδεψα, ε; Το θέμα είναι ότι στις σχέσεις ποτέ δεν υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση. Απλά υπάρχει μία λύση που λειτουργεί αυτή τη στιγμή.

  • Δίδυμοι

Διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας μία προς μία αντί να προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μια και έξω. Αργότερα μέσα στη μέρα να έχετε το νου σας για τυχόν παρορμητικά λόγια ή χειρονομίες. Εσείς ξέρετε τι θέλετε να πείτε αλλά το ταίρι σας μπορεί να μην το καταλαβαίνει ακριβώς.

  • Καρκίνος

Είναι χρήσιμο να ξέρετε να τα βγάζετε πέρα στις δυσκολίες αλλά το μάθετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας είναι εξίσου σημαντικό. Ούτε στο ταίρι σας αρέσει να αισθάνεται ότι συμφωνείτε πάντα μαζί του για να μην δημιουργήσετε πρόβλημα.

  • Λέων

Μετά από ένα διάστημα που αισθανόσασταν ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει, επιτέλους σήμερα βλέπετε κάτι να κινείται. Τώρα που έχετε αποκτήσει κάποια δυναμική θα θέλατε να ξέρετε ποιο θα είναι το επόμενο σας βήμα. Ωστόσο, για τώρα απλά απολαύστε τη διαδρομή.

  • Παρθένος

Το απλό δε σημαίνει πάντα ότι είναι εύκολο, ειδικά όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τη σχέση σας. Ωστόσο, η πιο απλή και βολική λύση είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά θα πρέπει να γίνει.

  • Ζυγός

Χαλαρώστε ειδικά σε ό,τι αφορά τη στάση σας απέναντι στη σχέση σας. Δε χρειάζεται να αρχίσετε να συμπεριφέρεστε σαν καραγκιόζηδες αλλά κάντε μια προσπάθεια να δείτε την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Θα σας δώσει την προοπτική που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα.

  • Σκορπιός

Μήπως αισθάνεστε καταβεβλημένοι από μια πλημμύρα συναισθημάτων; Ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι σας για να τα επεξεργαστείτε όπως πρέπει. Πείτε στο ταίρι σας ότι πρέπει ένα βρείτε το δικό σας τρόπο για να διαχειριστείτε τα πρόσφατα γεγονότα.

  • Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας έχετε κάποια μεγαλόπνοα σχέδια στο μυαλό σας, κάτι που σας βοηθάει να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Παρόλο που η προσοχή σας είναι στραμμένη σε πιο σημαντικά θέματα, μην ξεχνάτε να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες, ώστε αργότερα να είστε απερίσπαστοι.

  • Αιγόκερως

Κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας σημαίνουν ότι θα πρέπει να γίνουν και κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Συζητήστε το πρώτα με το ταίρι σας, πριν αυτές οι κινήσεις φθείρουν ανεπανόρθωτα τη σχέση σας.

  • Υδροχόος

Δεν είστε ακριβώς σίγουροι για το τι συμβαίνει με το ταίρι σας αλλά ξέρετε ότι σας αρέσει. Έχετε κι εσείς όρεξη για παιχνίδια. Αν δώσετε μια ευκαιρία σε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει, θα οδηγηθείτε μπροστά σε κάτι ασυνήθιστο και συναρπαστικό.

  • Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί όταν τα βαθιά συναισθήματα συνδυάζονται με παρορμητικές κινήσεις. Κάποιες φορές οι αντιδράσεις σας θα είναι ακριβώς αυτό που ζητούν οι καταστάσεις. Κάποιες άλλες τα αποτελέσματα θα σας εκπλήσσουν. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η σημερινή μέρα δεν θα είναι βαρετή!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments