Αθλητισμός

ΑΕΚ: “Τελείωσε” τον Τούρκο αθλητή που χαιρέτησε στρατιωτικά

ΑΕΚ: “Τελείωσε” τον Τούρκο αθλητή που χαιρέτησε στρατιωτικά
ΑΕΚ: Η Ένωση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο αθλητή χάντμπολ που χαιρέτησε στρατιωτικά στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας.

ΑΕΚ: Πριν λίγο καιρό έγινε σάλος με τον Γιουνούς Οζμουσούλ. Ο Τούρκος αθλητής χάντμπολ χαιρέτησε στρατιωτικά μετά από παιχνίδι της Εθνικής Τουρκίας. Αυτό δεν άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας και πολύ περισσότερο στον κόσμο που έχει δείξει πολλές φορές τα αντανακλαστικά του σε τέτοιες περιπτώσεις. Το πρώτο πράγμα που έκανε ο σύλλογος είναι να καλέσει τον παίκτη σε απολογία.

Ο έμπειρος αθλητής ζήτησε συγνώμη και απολογήθηκε για την πράξη του. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον κρατήσει στην ΑΕΚ. Η ομάδα τον τελείωσε ουσιαστικά τότε, αλλά εξαιτίας ενός νομικού προβλήματος ανακοίνωσε πως προχωράει στην διακοπή του συμβόλαιο του για ένα διάστημα. Το γεγονός ότι ήταν ξένο σώμα φάνηκε και από το γεγονός ότι η ΑΕΚ πήρε άλλον παίκτη στη θέση του. Η ω ΑΕΚ έβγαλε ανακοίνωση και γνωστοποίησε ότι ο Οζμουσούλ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, ενεργούσα ως θεματοφύλακας των αξιών και των ιδανικών του Συλλόγου και μετά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό, δυνάμει της οποίας απέκλεισε άμεσα τον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για σοβαρά παραπτώματα και τον οποίο έχει ήδη αντικαταστήσει με τον τερματοφύλακα Μίλαν Κοσάνοβιτς, γνωστοποιεί και τύποις την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο χειροσφαιριστή”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments