Αθλητισμός

Χοακίν Τόρες: Αρέσει στον Ολυμπιακό ο παίκτης του Βόλου

Χοακίν Τόρες: Αρέσει στον Ολυμπιακό ο παίκτης του Βόλου
Χοακίν Τόρες: Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ήδη ρωτήσει στην Αργεντινή για τον νεαρό εξτρέμ που αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο.

Χοακίν Τόρες: Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει αρκετές και ποιοτικές λύσεις στην επίθεση του, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ανοιχτές τις “κεραίες” τους. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πάντα ανοιχτά τα ραντάρ τους, ειδικότερα στην Ελληνική αγορά που κατά καιρούς έχει βγάλει “λαβράκια” για τον Ολυμπιακό. Τα παραδείγματα παικτών που έκαναν το βήμα παραπάνω με σκαλοπάτι την ομάδα του λιμανιού είναι πολλά.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα μας. Ένας από αυτούς είναι ο Χοακίν Τόρες που ήρθε φέτος στην Ελλάδα και εντυπωσιάζει με την φανέλα του Βόλου. Ο Αργεντινός έχει πετύχει κάποια όμορφα τέρματα και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

Ψάχτηκε για Τόρες ο Ολυμπιακός

Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα έχει ψαχτεί ήδη στην πατρίδα του παίκτη σύμφωνα με τη “Sportday”. Ο Τόρες εξάλλου θυμίζουμε ότι αγωνίζεται ως δανεικός από τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο νεαρός ακραίος έχει αρκετούς θαυμαστές στο Λιμάνι και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πριν λίγο καιρό το όνομα του Αργεντινού έπαιξε και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Οι “κιτρινόμαυροι” φέρονται να έχουν σχηματίσει καλή άποψη και θα εξακολουθήσουν να τον παρακολουθούν στενά. Αν ο 22χρονος συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς δεν αποκλείεται να έχουμε μάχη ΑΕΚ και ο Ολυμπιακού για την υπογραφή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments