Ελλάδα

Τραγικός επίλογος για την 17χρονη και τη μητέρα της – Εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα

Τραγικός επίλογος για την 17χρονη και τη μητέρα της – Εντοπίστηκαν νεκρές σε χαράδρα
Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης και της μητέρας της που είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη στις 8 Νοεμβρίου.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η υπόθεση εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της. Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη στις 8 Νοεμβρίου. Ένα ειδικό drone πέταξε  πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Τελικά, η 45χρονη μητέρα και η 17χρονη κόρη της εντοπίστηκαν νεκρές σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους εντοπίστηκαν σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης – Ελασσόνας.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones “ χτένιζαν” την περιοχή. Από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Η εξαφάνιση τους δηλώθηκε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, από τον πατέρα της ανήλικης και σύζυγο της 45χρονης, κι έκτοτε διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments