Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [17/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [17/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (17/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (17/11/19).

  • Κριός

Όλοι είναι έτοιμοι να υποκύψουν στις επιθυμίες σας τώρα. Οπότε αν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο να πει «ναι» σε μια πρόταση ερωτικής φύσεως, εκμεταλλευτείτε την γοητεία σας. Κι ενώ το κάνετε, προσπαθήστε να καταλάβετε τι είδους άνθρωπος είναι.

  • Ταύρος

Με την κολακεία ανοίγουν πολλές πόρτες. Ειδικά σήμερα που είστε τόσο σέξι, να περιμένετε πληθώρα κομπλιμέντων. Βεβαιωθείτε ότι θα ανταποκριθείτε με ευγένεια. Για αυτό το λόγο άλλωστε φλερτάρετε.

  • Δίδυμοι

Ένα μυστικό ερωτικής φύσεως μπορεί να μοιάζει συναρπαστικό αλλά τώρα ίσως θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε ανοιχτά τα χαρτιά σας. Με αυτό τον τρόπο θα συναντήσετε λιγότερες επιπλοκές στην πορεία.

  • Καρκίνος

Σήμερα έχετε την ορμή αλλά και την ικανότητα να φέρετε εις πέρας τα ζητήματα της καρδιάς. Εκμεταλλευτείτε όλη αυτή τη συμπαντική ενέργεια που έρχεται προς το μέρος σας για να κάνετε μερικές νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και για να καλλιεργήσετε τις ήδη υπάρχουσες.

  • Λέων

Είναι καιρός να ταχτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες στον ερωτικό τομέα πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Είτε αυτό είναι να αντιμετωπίσετε κάποια παλιά συναισθήματα για κάποιον/α πρώην ή να απορρίψετε τις ερωτικές προτάσεις κάποιου ατόμου, κάντε το τώρα.

  • Παρθένος

Η προσωπική σας φιλοσοφία για τον έρωτα περνά από κάποιες αλλαγές τώρα – ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε. Ψάξτε τρόπους για να εξελιχθείτε. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να μάθετε να εκφράζετε τον εαυτό σας και να κάνετε βαθύτερες ερωτήσεις.

  • Ζυγός

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζετε παιχνίδια αλλά αυτή τη στιγμή η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι να κρατήσετε ένα ερωτικό ζήτημα σε χαλαρά πλαίσια. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να σοβαρέψετε τα πράγματα αργότερα. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε τις επιλογές σας.

  • Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο τόσο παθιασμένο και αποφασισμένο όσο εσείς και αυτό να οδηγήσει σε πυροτεχνήματα. Το αν θα κάτσετε μετά το θέαμα να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας είναι κάτι που εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από εσάς.

  • Τοξότης

Το καθήκον σας καλεί είτε με τη μορφή δουλειάς είτε για να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη. Ωστόσο, αφιερώστε μερικά λεπτά για να φλερτάρετε στο διαδίκτυο ή για να απαντήσετε σε ένα τηλεφώνημα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι πολύ καλές τώρα.

  • Αιγόκερως

Σήμερα τα άστρα σας στέλνουν σε αφθονία έρωτα, διασκέδαση και δημιουργικότητα, οπότε ανακατέψτε τα καλά, προσθέστε και το προσωπικό σας στίγμα και απολαύστε. Είστε ιδιαίτερα επιδέξιοι στην επικοινωνία σας σήμερα. Είναι η ιδανική στιγμή για να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

  • Υδροχόος

Το να ανταλλάζετε ιστορίες για τους πρώην σας με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι αλλά είναι επίσης και ένας καλός τρόπος για να μάθετε περισσότερα πράγματα για αυτό. Μη βιαστείτε να του τα πείτε όλα αλλά κάντε του μερικές κρίσιμες ερωτήσεις.

  • Ιχθύες

Η επικοινωνία σίγουρα ευνοείται σήμερα – και αν σας δίνονται διάφορες επιλογές στον ερωτικό τομέα, τόσο το καλύτερο. Αν πείτε (ή γράψετε ή στείλετε με μήνυμα ή τραγουδήσετε ή ο,τιδήποτε) πώς αισθάνεστε θα έχετε θετική ανταπόκριση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments