Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Έτοιμος για το comeback στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Αλαφούζος: Έτοιμος για το comeback στον Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να επιστρέψει δυναμικά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού και σκέφτεται να παρουσιάσει εκείνος τους Τσάβι Ρόκα και Βαγγέλη Σάμιο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από την καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Έχει να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση της ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν στο Κορωπί παρουσίαζε τον τότε νέο προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη. Μάλιστα δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Όλα αυτά θα αλλάξουν. Τους τελευταίους μήνες η στάση του μεγαλομετόχου έχει αλλάξει κατά πολύ. Είναι πιο κοντά στην ομάδα, τρέχει υποχρεώσεις που είχε αφήσει σε άλλους, ενδιαφέρεται, ρωτάει, μαθαίνει, παίρνει αποφάσεις. Και όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένος να επιστρέψει και σε επίσημες εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην κοινή παρουσίαση του Τσάβι Ρόκα και του Βαγγέλη Σάμιου. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εξετάζει το ενδεχόμενο της ταυτόχρονης παρουσίασης του νέου τεχνικού διευθυντή και του νέου αριχπροπονητή της ακαδημίας, σε μια συμβολική επιλογή για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Αλαφούζος πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα. Πρόκειται για ένα σενάριο που το συζητά με τους συνεργάτες του, βάζοντας κάτω τα υπέρ και τα κατά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments