Αθλητισμός

Γκιλιέρμε: Αμφίβολος με Τότεναμ ο Βραζιλιάνος

Γκιλιέρμε: Αμφίβολος με Τότεναμ ο Βραζιλιάνος
Γκιγιέρμε: Ο μέσος του Ολυμπιακού αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, αποτέλεσμα η συμμετοχή του για το κρίσιμο αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο να κρίνεται αμφίβολη.

Γκιγιέρμε: Με απρόοπτο συνέχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Τότεναμ. Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων μπορεί να βοήθησε τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει περισσότερο τακτικά κομμάτια, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός ίσως και να επιζητούσε συνεχόμενη αγωνιστική δράση για την ομάδα του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των “Ερυθρόλευκων”, ο Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού, αποτέλεσμα να μην παρουσιάζεται ικανός να ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Η παρουσία του στον χώρο του κέντρου είναι κομβική για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Μαρτίνς να έχει τον παίκτη στα βασικά του πλάνα από την ημέρα που ήρθε στον Πειραιά. Μαζί με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη έχουν συνδέσει ένα αξιόπιστο δίδυμο που έχει καταφέρει τόσο σε επίπεδο ελληνικού πρωταθλήματος όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ να προκαλέσει αίσθηση δένοντας τις γραμμές των “Ερυθρόλευκων”.

Το ρεπορτάζ  αναφέρει πως η συμμετοχή του Γκιγιέρμε στο επικείμενο παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κρίνεται αμφίβολη με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Αντίθετα ο Πέδρο Μαρτίνς είναι βέβαιο πως θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο άσσο εκτός του αγώνα με τον Πανιώνιο, εκεί όπου ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα προκειμένου να έχει φρέσκα… πόδια για τον κρίσιμο αγώνα με τους Λονδρέζους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments