Ελλάδα

Μάνη: Κατάθεση κατοίκου «καίει» τον παππού της 12χρονης

Μάνη: Κατάθεση κατοίκου «καίει» τον παππού της 12χρονης
Μάνη: Ένας κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είπε ο ιερέας στη Μάνη για τον παππού του ανήλικου κοριτσιού. Η γιαγιά γνώριζε τι συνέβαινε υποστηρίζει η νέα μαρτυρία.

Μάνη: Μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση βάζει ξανά στο κάδρο των ευθυνών τον παππού του ανήλικου κοριτσιού. Η μαρτυρία «καίει» τον παππού της 12χρονης καθώς τόσο η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο μικρό κορίτσι όσο και άλλες μαρτυρίες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεδιαλύνουν τα πραγματικά γεγονότα. Σύμφωνα με αυτή τη μαρτυρία, που έφερε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε τα όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη. «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ κάνει λόγο για κατασκευασμένες και κατευθυνόμενες κατηγορίες της μικρής και υποστηρίζει ότι είχε πολύ καλές σχέσεις μαζί της ακόμα και όταν η μικρή φιλοξενήθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κάτοικος του χωριού ανέφερε επίσης ότι «ο αδερφός της μικρής τα πήγαινε καλά με τον ιερέα και κάποιες φορές απλά όταν έπινε γκρίνιαζε. Ήθελε να μείνει με τον παπά η μητέρα του και ευχόταν να πάνε όλα καλά και για την αδερφή του γιατί ασχολείται μαζί τους ο ιερέας και το παιδί θα πήγαινε σχολείο. Δεν πιστεύω ότι έχει κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται». Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, η νέα μαρτυρία αυτή φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση και ότι σιγά σιγά θα αποκαλυφθούν και νέα στοιχεία τα οποία θα δείξουν την αθωότητα του ιερέα.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play