Διεθνή

Κωνσταντινούπολη: Μασκοφόροι διέρρηξαν το σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Κωνσταντινούπολη: Μασκοφόροι διέρρηξαν το σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου
Κωνσταντινούπολη: Παραμένει αναπάντητο το ερώτημα για το πώς κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας

Κωνσταντινούπολη: Τρεις μασκοφόροι διέρρηξαν το περασμένο Σάββατο την οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που εντός του σπιτιού βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ομογενειακή εφημερίδα «Ανατολή», την διάρρηξη κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, που δείχνουν τρείς μασκοφόρους να εισβάλλουν στο σπίτι. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες.

Οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν πήραν κάτι καθώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία αναζητεί τα ίχνη των διαρρηκτών. Η οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια και εύλογα προκαλείται το ερώτημα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

Δεδομένου μάλιστα ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ένας θρησκευτικός ηγέτης παγκόσμιου βεληνεκούς, η παραβίαση του οικιακού ασύλου του προκαλεί σοβαρή ανησυχία και οι τουρκικές αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ενδελεχώς. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει τα άρθρα και τα δημοσιεύματα κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments