Video

Μαριάννα Τουμασάτου: “Υπάρχουν άνθρωποι του χώρου που δεν με συμπαθούν”

Μαριάννα Τουμασάτου: “Υπάρχουν άνθρωποι του χώρου που δεν με συμπαθούν”
Μαριάννα Τουμασάτου: «Μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Eίναι ένα πλάσμα ψεύτικο» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε πως υπάρχουν άτομα που δεν τη συμπαθούν καθόλου, ενώ πρόσθεσε πως η ίδια δεν αντέχει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσει.

«Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες. Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν γίνεται ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει… Όχι, δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

H Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε και για τον ερχομό της κόρης της αλλά και την σχέση της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου: «Η σχέση μας με τον Αλέξανδρο ήταν πάντα τρυφερή. Προσπαθούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον». Όσο για το πόσο άλλαξε η εμφάνισή της μετά τη γέννηση του παιδιού, εκείνη είπε με χιούμορ: «Το σώμα μου μετά τη γέννα έγινε τόσο “μπάχαλο” που δεν ασχολήθηκα. Η αγάπη καταργεί τα σύνολα της κλασικής ομορφιάς. Οφείλουμε να σεβόμαστε το σώμα μας, όχι για να ασκούμε γοητεία δεξιά και αριστερά αλλά για να φαίνεται ότι τον εκτιμάς».

Τέλος, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε με πολύ τρυφερό τρόπο για την κόρη της και πόσο δύσκολο πιστεύει πως είναι το έργο ενός μαθητή, που καλείται να διαχειριστεί όλο αυτό τον όγκο μαθημάτων σε καθημερινή βάση. «Δεν αφήνω την κόρη μου να διαβάζει το Σαββατοκύριακο. Είναι παιδί και πρέπει να παίζει. Τα παιδιά είναι οι πιο βαριά εργαζόμενοι άνθρωποι του πλανήτη» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments