Αθλητισμός

Μιλτ Παλάσιο: Διαψεύστηκε η είδηση του θανάτου του

Μιλτ Παλάσιο: Διαψεύστηκε η είδηση του θανάτου του
Μιλτ Παλάσιο: Το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση του θανάτου του Μιλτ Παλάσιο, στο Τορόντο, προκάλεσε θλίψη στην παγκόσμια κοινότητα του μπάσκετ, όμως αυτή αποδείχθηκε... fake news.

Μιλτ Παλάσιο: Λίγα λεπτά μετά την είδηση του θανάτου του Μιλτ Παλάσιο, ακολούθησαν «τιτιβίσματα» από τις ΗΠΑ που διαψεύδουν το τραγικό συμβάν. «Τα δημοσιεύματα είναι ανακριβή -έχουμε μιλήσει με τον Μιλτ κι είναι καλά» ανέφερε μέλος του τμήματος δημοσίων σχέσεων των Μπρούκλιν Νετς, όπου ο Παλάσιο εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη θυγατρική τους. Παράλληλα, ο σχολιαστής αγώνων του ΝΒΑ και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά, Λέο Ράουτινς, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Ο Μιλτ Παλάσιο είναι ζωντανός και υγιής».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παίκτης της Καβάλας φερόταν να άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε νοσοκομείο του Τορόντο. Όπως τονιζόταν από τα ρεπορτάζ, ο 41χρονος βρίσκονταν έξω από εμπορικό κέντρο στο Τορόντο, όπου εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στη G-League του NBA, όταν έπεσε πάνω του με ταχύτητα ένα αυτοκίνητο και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ωστόσο, το παραπάνω σενάριο διαψεύστηκε, με τον ίδιο να είναι καλά στην υγεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments