Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Πίτινο θα “ξεζουμίσει” τον Φριντέτ

Παναθηναϊκός: Ο Πίτινο θα “ξεζουμίσει” τον Φριντέτ
Παναθηναϊκός: Ο Ρικ Πιτίνο θέλει να κάνει τον Τζίμερ Φριντέτ βασικό άξονα του «τριφυλλιού» και γι' αυτό έχει πρόθεση να τον... ξεζουμίσει.

Παναθηναϊκός: Το ξεκίνημα του Τζίμερ Φριντέτ με τη φανέλα του «Τριφυλλιού» δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ανέμεναν αρκετοί. Άλλωστε, ο Αμερικανός γκαρντ αποτέλεσε ένα από τα «βαριά χαρτιά» του καλοκαιρινού σχεδιασμού της ομάδας, αλλά μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις του δεν είναι οι εντελώς αναμενόμενες για τον κόσμο των «πρασίνων». Ωστόσο, η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας έχει φέρει αισιοδοξία και για τη βελτίωση του Αμερικανού γκαρντ εντός παρκέ.

Ο Hall of Famer προπονητής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του «ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6», θεωρεί πως ο συμπατριώτης του έχει βασικό ρόλο στα πλάνα του στην ομάδα και σημείωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Πιτίνο να μην… ξεζουμίσει τον Φριντέτ και να μην τον μετατρέψει σε βασικό άξονα της ομάδας.

Όσο για το αποψινό ματς με την Μπάγερν, σημείωσε ότι οδηγός για τους «πράσινους» πρέπει να είναι αυτό που έπαθε προ ημερών ο Ολυμπιακός και χαρακτήρισε κομβικής σημασίας τον περιορισμό των Λο, Μονρό και Νέντοβιτς.

Παναθηναϊκός: Συζήτησαν για το ρόστερ Γιαννακόπουλος και Πιτίνο

Όπως είναι λογικό η συμφωνία του Ρικ Πιτίνο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «Τριφυλλιού» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τελευταίων ημερών στο πράσινο στρατόπεδο. Ωστόσο, ο Αμερικανός προπονητής και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δεν συζήτησαν μόνο για την επιστροφή του έμπειρου τεχνικού στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «olaprasina1908.gr».

Κι αυτό γιατί οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος και τις διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας για να δείξει μια ακόμα καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Ουσιαστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό στον γνωστό Hall of Famer πως είναι διατεθειμένος να ακούσει τις εισηγήσεις του τόσο για τις πιθανές μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, όσο και για τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα και τόνισε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τον διευκολύνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments