Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης: Οι σκέψεις για τον αντί – Ζαχίντ

Γιώργος Δώνης: Οι σκέψεις για τον αντί – Ζαχίντ
Γιώργος Δώνης: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του δύσκολου αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό μην υπολογίζοντας τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Γιώργος Δώνης: Η επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων φέρνει τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, με τους “Πράσινους” να δοκιμάζονται κόντρα στον πάντα δυνατό στην έδρα του Παναιτωλικό. Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών του “Τριφυλλιού”, ωστόσο αυτή θα έχει αντίκρυσμα μονάχα αν επιτευχθεί νέο θετικό αποτέλεσμα και στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των “Πράσινων”, Γιώργος Δωνης καταστρώνει τα πλάνα του γνωρίζοντας εξαρχής την σημαντική απουσία του Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού, με τον προπονητή του να αναζητά μέχρι και την τελευταία στιγμή τον ιδανικό αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο 51χρονος τεχνικός έχει στο μυαλό του τέσσερις επιλογές.

Μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έναντι του Ζαχίντ έχουν οι Περέα και Μολό. Οι δύο ποδοσφαιριστές δοκιμάζονται σε διάφορα σχήματα με τον Δώνη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα. Στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Κολοβού και Καμπετσή, με τους δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο να μην συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες με τους παραπάνω λόγω της πενιχρής συμμετοχής τους από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Η απόφαση για το αντί-Ζαχίντ αναμένεται να παρθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει το θέμα ως μοναδική εκκρεμότητα μιας και πέρα από αυτό δείχνει να έχει κατασταλάξει στις υπόλοιπες επιλογές του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments