Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Η αγωνιστική εξαφάνιση του νεαρού μπακ

Λεονάρντο Κούτρης: Η αγωνιστική εξαφάνιση του νεαρού μπακ
Λεονάρντο Κούτρης: Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε.

Λεονάρντο Κούτρης: Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του διεθνή μπακ έπαιξε στα ρεπορτάζ πολλών ομάδων του εξωτερικού. Μερικές από αυτές ήταν οι Μαγιόρκα, Μαρσέιγ και σύλλογοι από την Αγγλία. Παρά το έντονο ενδιαφέρον που υπήρχε, καμία πρόταση δεν πλησίασε τα “θέλω” του Ολυμπιακού. Κάπως έτσι ο Κούτρης έμεινε στην ομάδα.

Ωστόσο, όσο ο Κούτρης πίεζε για μεταγραφή, ο Τσιμίκας είχε κερδίσει τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον παραγκωνισμό του παίκτη από τον Πέδρο Μαρτίνς. Συγκεκριμένα ο διεθνής μπακ έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Αν συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο λίγο θα είναι πολύ δύσκολο να αποκτήσει ρυθμό. Την ίδια στιγμή, δύσκολα κάποια ομάδα θα πληρώσει τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός για έναν παροπλισμένο παίκτη.

 Παπέ Σισέ: Μετά το νέο έτος η επιστροφή του στη δράση

Τον τελευταίο καιρό ο Αφρικανός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Μάλιστα, ο Σισέ έμεινε για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Από τότε δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια δεν έχει πατήσει καν γήπεδο.

Ο νεαρός έχει χάσει ήδη πέντε με έξι κιλά, αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος. Έχουν περάσει περίπου δυο μήνες από τη μέρα που ο Παπέ Σισέ μπήκε στα πιτς και δεν έχει βγει μέχρι σήμερα. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή του καθώς είναι ένας παίκτης που εκτιμάει ιδιαίτερα τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τα σωματικά προσόντα του. Ωστόσο γνωρίζει κάτι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να γίνει πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments