Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Επαναφέρει την “κανονικότητα” η διοίκηση του “Τριφυλλιού”

Παναθηναϊκός: Επαναφέρει την “κανονικότητα” η διοίκηση του “Τριφυλλιού”
Παναθηναϊκός: Η αγωνιστική πρόοδος των "Πράσινων" συνδέεται άρρηκτα με την κινητικότητα της διοίκησης του συλλόγου, η οποία σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα τον τελευταίο καιρό θυμίζει παλιές καλές εποχές.

Παναθηναϊκός: Τα επιτυχημένα αποτελέσματα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα αναπτέρωσαν το πεσμένο ηθικό του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Ο Γιώργος Δώνης και η ομάδα του ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον αντιστρέφοντας άρδην το εις βάρος τους κλίμα με τα άσχημα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Η αλλαγή στο κλίμα πέραν του αγωνιστικού σκέλους έχει και άλλη εξήγηση. Η διοίκηση του “Τριφυλλιού” δείχνει το τελευταίο διάστημα να κινείται στην σωστή κατεύθυνση καλύπτοντας ένα προς ένα τα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της διοίκησης όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sportime έχουν αποπληρώσει το αρκετές από τις δόσεις που όφειλαν σε ποδοσφαιριστές με υποθέσεις που εκκρεμούν συν αυτές που αφορούν αποκλειστικά το άνοιγμα που προκύπτει στην εφορία.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού μοιάζει να μπαίνει σε τροχιά κανονικότητας κάνοντας κινήσεις που δείχνουν πως άπαντες επιθυμούν έμπρακτα ο σύλλογος να αφήσει πίσω του τα προηγούμενα χρόνια και τις οικονομικές ατασθαλίες. Η πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή αλλά και η ανανέωση του Χατζηγιοβάνη δείχνει τον δρόμο της προόδου στην ομάδα, με τον Γιώργο Δώνη και το επιτελείο του να δουλεύουν κάτω από αρκετά καλές συνθήκες. Οι “Πράσινοι” με την ψυχολογία στα ύψη φιλοξενούνται σήμερα στο Αγρίνιο αντιμετωπίζοντας τον πάντα επικίνδυνο Παναιτωλικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments