Ελλάδα

Καλλιθέα: Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Συγγρού – Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Καλλιθέα: Σοβαρό τροχαίο στην Λεωφόρο Συγγρού – Παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες
Καλλιθέα: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας με δύο αυτοκίνητα να συγκρούονται με το ένα μάλιστα να τουμπάρει.

Καλλιθέα: Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα στην Λεωφόρο Συγγρού το πρωί της Κυριακής προκαλώντας τον τραυματισμό τριών ανθρώπων μεταξύ αυτών δύο παιδιά. Η σύγκρουση κάτω από αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες οδήγησε στην πρόσκρουση του ενός στις μπαριέρες, ενώ το άλλο αναποδογύρισε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του enikos.gr, Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα μεταξύ τους, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με αποτέλεσμα μάλιστα το ένα να τουμπάρει. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.

Ωστόσο, οι τραυματίες από το τροχαίο είναι τρεις και μάλιστα δύο εξ’ αυτών παιδιά, τα οποία διακομίστηκαν στο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς να εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας τους. Ένας άνδρας, που είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος, διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας. Εξαιτίας του τροχαίου η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με δυσκολίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments