Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη αλλαγής προπονητή – Μιλόγεβιτς ο εκλεκτός όλων

ΑΕΚ: Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη αλλαγής προπονητή – Μιλόγεβιτς ο εκλεκτός όλων
ΑΕΚ: Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ της Ένωσης, Κώστας Κετσετζόγλου, η αλλαγή προπονητή στην ομάδα κρίνεται αναγκαία ακόμη κι αν είναι ένας ακόμη υπηρεσιακός μέχρι να έρθει ο… μόνιμος.

ΑΕΚ: Μετά και την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-1), το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της «Ένωσης» μόνο ασφαλές δεν είναι. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα οι διοικούντες την ομάδα είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι από την εικόνα της ΑΕΚ, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν πως το ξεκίνημα του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο τους, στην μετα-Καρντόσο εποχή ήταν απλά ένα «πυροτέχνημα», με την ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές να απογοητεύει με τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις της.

Στις τάξεις της ΠΑΕ υπάρχει πλέον έντονος προβληματισμός για το αν ο Νίκος Κωστένογλου μπορεί να έχει στο ρόστερ την απαιτούμενη επιρροή για να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του. Τα δεδομένα αυτά επιβεβαίωση και ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Κετσετζόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6.

«Η λογική και η πληροφόρηση λέει πως η ΑΕΚ θα αλλάξει άμεσα προπονητή. Η κατάσταση είναι επείγουσα. Αν η ομάδα πάει έτσι στην Κρήτη, θα χάσει από τον ΟΦΗ και μπορεί να φάει και πολλά γκολ. Θα ήταν ιδανικό να βγάλει ο Κωστένογλου την σεζόν, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε. Η ΑΕΚ έχασε με τις επιλογές του προπονητή το ματς από τον Παναθηναϊκό και θα έχανε και χθες αν δεν έκανε την βλακεία ο Ιντέγε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος και την ΑΕΚ έσωσε ο Μπάρκας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει θέμα Κάναντι για την ΑΕΚ. Δεν είναι και συμπαθής στην ομάδα με τις γραφικότητες που έλεγε πέρσι. Επίσης δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να έρθει ο Βλάνταν Ίβιτς. Αντίθετα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι η επιλογή που ήθελαν όλοι. Αν αγνοήσει τις προτάσεις που έχει, σίγουρα είναι η πρώτη επιλογή. Όμως δεν είναι ένας προπονητής που μπορεί να φύγει τώρα από τον Αστέρα. Για τον Δέλλα το βλέπω δύσκολο. Πάντως στη φάση που είναι τώρα η ΑΕΚ, κάλλιστα μπορεί να πάει σε έναν υπηρεσιακό προπονητή ακόμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments