Ελλάδα

Ρόδος: Στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί -Μία νεκρή – Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας [pics&vid]

Ρόδος: Στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί -Μία νεκρή – Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας [pics&vid]
Ρόδος: Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως.

Ρόδος: Σφοδρές καταιγίδες πλήττουν τις τελευταίες ώρες το νησί. Εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν, οι δρόμοι στην πόλη της Ρόδου αλλά και τα χωριά  έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές του ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλεως Ρόδου. Δρόμοι και σπίτια έχουν πλημμυρίσει και στην Ιαλυσό ενώ ακόμη και στην πόλη της Ρόδου η κατάσταση κρίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνη με το νερό να έχει φτάσει στο ένα μέτρο σε κεντρικούς δρόμους.

Νεκρή 75χρονη AMEA στο πλημμυρισμένο σπίτι της στην Ιαλυσό

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 75χρονη γυναίκα, η οποία την ώρα της μεγάλης νεροποντής βρισκόταν μέσα στο σπίτι της στην Ιαλυσό, το οποίο πλημμύρισε. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ο οποίος επήλθε από ανακοπή, την οποία υπέστη όταν πλημμύρισε η υπόγεια κατοικία της.

Υπερχείλιση ποταμού Μεριδιάτη στη Λάρδο

Ένα από τα συγκλονιστικότερα βίντεο έρχονται από το χωριό της Λάρδου, τη στιγμή που υπερχείλισε ένα από τα δύο ποτάμια του οικισμού και συγκεκριμένα ο “Μεριδιάτης”. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο της Μαρίας Αθανασά:

Κατέρρευσε τμήμα της γέφυρας του ποταμού Μάκκαρη

Δεν άντεξε η γέφυρα του ποταμού Μάκκαρη στην περιοχή του Χαρακίου, το τμήμα της οποίας επί της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου είχε κλείσει τις προηγούμενες ημέρες, καθώς είχε χαρακτηριστεί πλέον ως κατεστραμμένη. Η πολύωρη σημερινή βροχόπτωση και τα ορμητικά νερά που γέμισε το συγκεκριμένο ποτάμι, είχαν ως αποτέλεσμα να καταρρεύσει η συγκεκριμένη γέφυρα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά «δίπλωσε στη μέση» το δεύτερο τμήμα της γέφυρας από την πλευρά του κυκλικού κόμβου της Μαλώνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments